Γ’ Εθνική: Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας του Ορφέα Ξάνθης! Τα σημεία πώλησης

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ορφέα Ξάνθης που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, και σε αυτό το δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ζήτα την στήριξη και την βοήθεια των Ξανθιωτών.

diarkeias orfeaΠάντως ο χρηματοδότης του Ορφέα Ξάνθης όλα αυτά τα χρόνια Μπάμπης Χατζημεστής γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο απλός κόσμος έχει αρκετά φτηνές τιμές ειδικά για τους απλούς φιλάθλους. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του Ορφέα θα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

1.Απλή κάρτα αξίας 50 ευρώ. Αυτή θα μπορεί να την προμηθευτεί ο απλός φίλαθλος της ομάδας και του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου που θέλει να βοηθήσει απο το υστέρημα την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης.

orfeas diarkeias2. Διαρκείας αλλά και είσοδο στο γυμναστήριο του ΑΟΞ στα 150 ευρώ. Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται το εισιτήριο διαρκείας της ομάδας του Ορφέα συν την δυνατότητα εισόδου και εκγύμνασης στον ειδικό χώρο του γυμναστηρίου που βρίσκεται στο γήπεδο του ΑΟΞ, η προσφορά είναι ετήσια για όλο το χρόνο.

3. Διαρκείας των «υποστηρικτών» στα 100 ευρώ μηνιαίως. Όπως είχε προαναγγείλει ο Μπάμπης Χατζημεστής θα εκδοθούν και περίπου 30 κάρτες διαρκείας για τους οικονομικά επιφανείς επιχειρηματίες και όχι μόνο που θέλουν να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια του Ορφέα και έχουν την οικονομική δυνατότητα να το πράξουν.

Για την αγορά και την στήριξη του Ξανθιώτικου συλλόγου μπορείτε να απευθύνεστε στο κατάστημα Frech Co στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Λάγους αλλά και σε αυτό που είναι στην πόλη της Ξάνθης στην 40 Εκκλησιών, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Λάκη Παπαδόπουλου στην Μιχαήλ Καραολή 54, και στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Κεφαλά στην Πλάτωνος 15 απέναντι απο τον Ασκληπιό.