Γ’ Εθνική: Μεταγραφή – χτύπημα της ΑΕ Κομοτηνής στον συμπολίτη ΓΑΣ! Του πήρε τον πρώτο σκόρερ!!!

Μία πολύ μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε πριν λίγο η ΑΕ Κομοτηνής, καθώς συμφώνησε με τον Δημήτρη Καραμπέκη, ο οποίος δεν αλλάζει πόλη, καθώς πέρσι αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ήταν μάλιστα ο πρώτος σκόρερ του ΓΑΣ στο περσινό πρωτάθλημα και ο έβδομος στον δεύτερο όμιλο του βορρά με 380 πόντους, με την ΑΕ Κομοτηνής να βάζει στη μηχανή της ένα παίκτη που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επίθεση. Ο Δημήτρης Καραμπέκης έχει πολλές εμπειρίες από εθνικά πρωταθλήματα, καθώς εκτός από τον ΓΑΣ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και σε Πανσερραικό, Ίκαρους Σερρών, Ασπιδα Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής για την ολοκλήρωση της μεταγραφής με τον Σερραίο παίκτη αμαφέρει τα εξής:

Στην οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνής ο Δημήτρης Καραμπέκης

Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ενωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την απόκτηση του Δημητρη Καραμπέκη. Ο Σερραίος Γκαρντ/Φοργουορντ συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες της ομάδας και ύστερα απο προσωπική συνομιλία με τον τεχνικό της ομάδας Σωτήρη Κόκκινοπουλο αποφάσισε να ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας μας στο φετινό πρωταθλημα της Γ´ Εθνικής.

Ο 22χρονος αθλητής, εχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής παίδων, και εχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανσεραικο, Ικάρους Σερρων, Ασπιδα Ξαάθης και ΓΑΣ Κομοτηνη , εχοντας σε όλες τις ομάδες πρωταγωνιστικό ρόλο…

Καλώς ήρθες Δημητρη….