Εύκολα το τρία στα τρία οι Γυναίκες της Ασπίδας Ξάνθης στα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία!

Χωρίς να αντιμετωπίσουν καμία αντίσταση οι γυναίκες της Ασπίδας Ξάνθης κέρδισαν πολύ εύκολα τα Νέα Μουδανιά με 78-37 και πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη μάχη που δίνουν για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής καθώς οι παίκτριες της Ασπίδας πήραν από το πρώτο δεκάλεπτο διψήφια διαφορά και προηγήθηκαν με 22-10, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο με όπλο την άμυνα κατάφεραν να ανεβάσουν και άλλο τη διαφορά και να προηγηθούν με 42-17. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα της Ξάνθης να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά και να κλείνει το τρίτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 59-25, δεχόμενη για ακόμα μία περίοδο μονοψήφιο αριθμό πόντων. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο προπονητής της Ασπίδας δοκίμασε διάφορα σχήματα, όμως και πάλι η διαφορά συνέχισε να ανεβαίνει, για να φτάσουμε στο τελικό 78-37 που αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Αύριο η Ασπίδα Ξάνθης αντιμετωπίζει και πάλι στις 17:00 των Απόλλων Καρδίτσας και θέλει να πετύχει την τέταρτη νίκη της για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο παιχνίδι με τον Λασσάνη Κοζάνης την Κυριακή που θα κρίνει και την άνοδο.

Δεκάλεπτα: 22-10, 42-17 (ημίχρονο), 59-25, 78-37 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Νεδίμ Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ Ουστά, Αντώνογλου 10 (2), Κουτρουβέλη 5 (1), Καρακώστα 8, Παπαδοπούλου 13 (1), Καραλή 6, Καραλίδου Σ. 7 (1), Χαλκίδου 2, Σαμαρά 5, Σουλιώτη 8, Καραλίδου Β. 6, Μαμαλίκατζη 8.