Φιλικό για την μικρή Μαρία μεταξύ της ομάδας Region της ΕΠΣ Ξάνθης με ομάδων παλαιών και εν ενεργεία ποδοσφαιριστών!

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία μετέχουν οι επίλεκτοι ποδοσφαιριστές της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας και εκπροσώπησαν την χώρα μας στο Region’s Cup, αποδεχόμενοι με μεγάλη χαρά την πρόσκληση που δέχτηκαν για διεξαγωγή φιλικού αγώνα για την οικονομική στήριξη της μικρής Μαρίας που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.

Η μόλις 3 ετών Μαρία έχει κάνει επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο, με τα την πρώτη επέμβαση δυστυχώς να μην φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και έτσι θα πρέπει να χειρουργηθεί εκ νέου. Με την διεξαγωγή αυτού του φιλικού που γίνεται για ιερό σκοπό θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για να μπορέσει η μικρή Μαρία να χειρουργηθεί εκ  νέου και με τις ευχές όλων να πάνε όλα καλά αυτή την φορά.

eisitirio gia mikri mariaΓια το σκοπό αυτό διοργανώνεται φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης με αυτήν της επιλεγμένης ομάδας των “Φίλων της μικρής Μαρίας” που θα αποτελείται απο παλιούς και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές. Το φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 18:30 στο γήπεδο της Ασπίδας(ΔΑΚ). Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Καμαράκης, ένας μαχητής της ζωής που αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια μπορεί να και αξίζει να συνεισφέρει ο καθένας πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο, άλλωστε το εισιτήριο κοστίζει μόλις 1 ευρώ, βοηθώντας έτσι την οικογένεια της μικρής Μαρίας. Είμαστε εκεί για την Μαρία !!!

Εισιτήρια προπωλούνται στα παρακάτω σημεία:

Γραφεία ΕΠΣ Ξάνθης
Βιβλιοπωλείο Πυργελή
Λαογραφικό Μουσείο
Αφισόραμα
Πρατήριο Άρτου Κίτρινος Φούρνος
Σούπερ Μάρκετ Μπόγλου (Εύμοιρο)
Πολιτιστικός Σύλλογος Βάτραχοι

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Λάκη Παπαδόπουλου