Απίστευτο: Βρέθηκε πλουσιότερος λόγω… λάθους κατά 201 εκατομμύρια ευρώ αγρότης από την Κομοτηνή! 

Ο για μόλις μερικές ώρες Κροίσος, θεώρησε ότι μάλλον κάποιος φίλος του κάνει φάρσα και απάντησε στην κοπέλα που τον κάλεσε από την τράπεζα “Να πεις στον Τάσο να κόψει τις πλάκες”.

Εργαζόμενος από την Ροδόπη, βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του και οδηγούσε την ώρα που δέχτηκε τηλεφώνημα από γνωστή τράπεζα. Μετά την καθιερωμένη διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων του, ο εργαζόμενος και ταυτόχρονα αγρότης ειδικής κατηγορίας, ενημερώθηκε ότι συνέβη ένα λάθος σχετικά με τα 140 ευρώ ενίσχυσης που δικαιούνταν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

“Αρχικά σκέφτηκα ότι αντί για 140 ευρώ ίσως έβαλαν 1.400 αλλά η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε ότι είναι κάπως περισσότερα τα χρήματα που μπήκαν στον λογαριασμό μου κατά λάθος”, δήλωσε ο τυχερός-άτυχος στο alexpoli.gr. “Στη συνέχεια σκέφτηκα… μήπως 14.000 ευρώ… αλλά η κοπέλα πάλι μου είπε ότι είναι πολύ περισσότερα… Και τότε μου είπε το ποσό… 201 εκ. ευρώ!” Ο για μόλις μερικές ώρες Κροίσος, θεώρησε ότι μάλλον κάποιος φίλος του κάνει φάρσα και απάντησε στην κοπέλα που τον κάλεσε από την τράπεζα “Να πεις στον Τάσο να κόψει τις πλάκες”… για να ακούσει την απάντηση της κοπέλας ότι δε πρόκειται για φάρσα…

Φυσικά η τράπεζα τον ενημέρωσε ότι μόλις εντοπίστηκε το λάθος, ο λογαριασμός δεσμεύτηκε μέχρι να γίνει επιστροφή των χρημάτων στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η κίνηση των χρημάτων πάντως καταγράφτηκε στο ιστορικό κινήσεων του λογαριασμού του, το οποίο έδειξε μέσω της εφαρμογής της τράπεζας για κινητά. Λίγες ώρες μετά και αφού ο λογαριασμός είχε δεσμευτεί, έγινε αφαίρεση του ποσού η οποία επίσης καταγράφτηκε στο ιστορικό κινήσεων. Θα πρέπει ακόμα να αναφέρουμε ότι δεν είναι η μόνη περίπτωση λάθους αυτή καθώς ανάλογα λάθη έγιναν με τουλάχιστον 3 ακόμα άτομα που περίμεναν τα χρήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ και είδαν στους λογαριασμούς τους εκατομμύρια. Οι άλλες περιπτώσεις καταγράφτηκαν στην κεντρική και νότια Ελλάδα.

Πηγή: www.xronos.gr