Ο Θρακιώτης ποδοσφαιριστής που τρέλανε τον Χατζηπαναγή με το τατουάζ του!

Μια πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε τον σπουδαίο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Βασίλη Χατζηπαναγή κατά την παρουσία του στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Ηρακλή Ζυγού(θυμηθείτε το πλήρες φωτορεπορτάζ ΕΔΩ).

xatzipanagis akadimia zygou22Βλέπετε εκεί βρέθηκε και ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Σταύρος Βασιλειάδης που είναι μεγάλος φαν του Βάσια και τον “τρέλανε” με το τατουάζ που έχει χτυπήσει αριστερό του χέρι. Τι είναι αυτό, όπως μπορείτε να δείτε είναι ο Βασίλης Χατζηπαναγής με την φανέλα του Ηρακλή στα νιάτα του όταν έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλά για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του.

xatzipanagis akadimia zygou21Μόλις είδε το τατουάζ ο Βάσια ενθουσιάστηκε και έσπευσε να αγκαλιάσει και να φωτογραφηθεί με τον Ξανθιώτη επιθετικό που πέρσι αγωνίστηκε στον Κεραυνό Πέρνης ενώ στο παρελθόν πέρασε και απο την ομάδα Νέων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης,  με τον ίδιο ενθουσιασμό μόλις είδε το τατού να αντιδρά και ο Υπεύθυνος των καμπ του Βασίλη Χατζηπαναγή Νίκος Φράγκος.

Ο Σταύρος Βασιλειάδης έκανε το συγκεκριμένο τατουάζ πριν τρία χρόνια προς τιμήν του ποδοσφαιρικού του ινδάλματος, για τον οποίο έσπευσε να βρεθεί στο γήπεδο του Ζυγού μόλις έμαθε πως θα είναι στην πόλη της Ξάνθης.