Ασημένιο μετάλλιο για την Ελένη Σαλινούδη στο έκτο διεθνές τουρνουά Open Greece 2016

Οι καλύτερες μου φίλες στα τόσα χρόνια μου. Με τα κορίτσια μου έχουμε περάσει πολλά και τις αγαπάω πολύ. Η εφηβεία δεν είναι εύκολο πράγμα. Περνάς έντονα κάποιες καταστάσεις.Στην εφηβεία επίσης χτίζεις τον χαρακτήρα σου, το είναι σου. Εγώ είχα ευτυχώς τις φίλες και φίλους μου όπου τα καλά τα κακά τα δύσκολα τα εύκολα πέρασαν ομαλά

Το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των +73 κιλών κατέκτησε η Ορεστιαδίτισσα αθλήτρια του Α.Σ. Πρωτέα Σερρών Ελένη Σαλινούδη στο έκτο Διεθνές Τουρνουά Open Greece 2016, το οποίο διεξήχθη στο κλειστό του ΠΑΟΚ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης το προηγούμενο τριήμερο.

Η Σαλινούδη αγωνίστηκε την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, το Σάββατο, ωστόσο στάθηκε άτυχη καθώς έχασε το χρυσό μετάλλιο στο golden score μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό με αντίπαλο την Γκολέν Επάνγκ από τη Γαλλία. Το μετάλλιο της Σαλινούδη ήταν ένα από τα πέντε συνολικά ελληνικά στην διοργάνωση.

Η Αναστασία Καρασπήλιου του Α.Σ. Αστραπή Σερρών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -49 κιλών, ο Λευτέρης Φάκινος του Α.Σ. Αίαντα το αργυρό στα -58 κιλά των ανδρών και οι Κωνσταντίνος Χαμαλίδης του Α.Σ. Φίλιππος Αλεξάνδρειας και Ιωάννης Τσιπληκιάρης του Α.Σ. Βύρωνας κέρδισαν χάλκινα μετάλλιο στις κατηγορίες -68 και -54 κιλών ανδρών αντίστοιχα.