Έκπληξη και ανατροπή! Ο Αυγερινός Μεσινέζης νέος πρόεδρος του Εθνικού! Όλα τα αξιώματα…

Αργά το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και μετά από αρκετή ώρα συζητήσεων και διαβουλεύσεων, έγινε η κατανομή των αξιωμάτων και είχαμε μια τεράστια ανατροπή και μια μεγάλη έκπληξη!

Την ώρα που οι πάντες στην Αλεξανδρούπολη θεωρούσαν δεδομένο ότι νέος πρόεδρος θα εκλεγόταν ο μέχρι σήμερα έφορος του τμήματος μπάσκετ Γιώργος Πασσιάς, ο οποίος έλαβε 40 ψήφους έναντι 30 των δεύτερων και έδειχνε να είναι καθολικής αποδοχής, το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό.

Στο 15μελές συμβούλιο φαίνεται ότι είχαν διαμορφωθεί διαφορετικές ισορροπίες, ενδεχομένως και ο ίδιος ο Πασσιάς λόγω φόρτου εργασίας δεν ενδιαφέρθηκε για να διεκδικήσει την θέση του προέδρου, γενικώς ελάχιστα διέρρευσαν από όσα συζητήθηκαν, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι νέος πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός ανέλαβε ο Αυγερινός Μεσινέζης διαψεύδοντας όλα τα σενάρια και τις δημοσιογραφικές πληροφορίες των προηγούμενων ημερών.

Ο κ. Μεσινέζης προέρχεται από το τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα δυναμικά τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι απόστρατος αξιωματικός, κάτι που σημαίνει ότι θα διαθέτει τον απαραίτητο χρόνο για να ηγηθεί του ιστορικού συλλόγου και να συντονίσει τα 14 διαφορετικά τμήματά του, κάτι που είναι κοινή παραδοχή ότι δεν έγινε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τις διοικήσεις των προηγουμένων ετών.

ethnikos-apotelesmataΟ Αυγερινός Μεσινέζης είχε λάβει 15 ψήφους στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και μπόρεσε οριακά να εκλεγεί στο ΔΣ του Εθνικού (ο τελευταίος εκλεγείς έλαβε 14 ενώ 13 έλαβε το πρώτο αναπληρωματικό μέλος, που είναι οι Παρασκευάς Τσελιγκόπουλος και Δημήτρης Τζίμας (γιος του πρώην προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός και επί πολλά χρόνια μέλους των προεδρείων του συλλόγου Γιάννη). Παρόλα αυτά, στο πρόσωπό του συμφώνησαν τα 15 μέλη του νέου ΔΣ του Εθνικού ότι είναι ο καταλληλότερος  για να ηγηθεί του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, ο πλειοψηφών σύμβουλος Γιώργος Πασσιάς ανέλαβε α’ αντιπρόεδρος, την θέση του β’ αντιπροέδρου ανέλαβε ο προερχόμενος από το τμήμα βόλεϊ και παλιότερα το πινγκ πονγκ Αντώνης Τελόπουλος και γ’ αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Αναστάσιος Τοκαμάνης. Γενικός γραμματέας παρέμεινε ο Απόστολος Μπεχτσούδης, όπως συνέβαινε και στο τελευταίο μεταβατικό σχήμα του ΔΣ του Εθνικού ενώ παρομοίως ταμίας, προερχόμενος από τον χώρο του μπάσκετ και επίσης στην ίδια θέση στο τελευταίο ΔΣ, εξελέγη ο Νίκος Νικολαΐδης.

Ειδικός γραμματέας ανέλαβε ο Ειρήναρχος Κεμανετζής, ενώ γενικός αρχηγός και υπεύθυνος μητρώου μελών θα είναι ο Θόδωρος Μαυρίδης (είχε αναλάβει άτυπα τέτοια καθήκοντα και στην έναρξη της θητείας Βουκουρεσλή επιχειρώντας την ηλεκτρονική χαρτογράφηση και τον εκσυγχρονισμό του μητρώου αλλά και αναλαμβάνοντας να τρέξει το πρότζεκτ Εθνικός Club, ενώ αντίστοιχο ρόλο είχε και στο μεταβατικό ΔΣ, καθώς άλλωστε ήταν και ο πρόεδρος της τριμελούς επιτροπής που ενέκρινε τις υποψηφιότητες αλλά και τα μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου).

Η φωτογραφία παρακάτω είναι από την ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού Maximum FM από την πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικός…

ΔΣ ΕΘΝΙΚΟΥ 2016