Photos: Το εντυπωσιακό Μουσείο Αθλητισμού του Σαν Μαρίνο που «μάγεψε» Κουτρουλό και Δαλακούρα

Επ’ ευκαιρίας της παρουσίας τους στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Σαν Μαρίνο με το Καζακστάν, ο προπονητής της ΕΠΣ Ξάνθης Απόστολος Κουτρουλός και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Δαλακούρας προσκλήθηκαν απο τους διοργανωτές στο Μουσείο Αθλητισμού της χώρας που βρίσκεται εντός του “San Marino Stadium”.

Αμφότεροι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την εξαιρετική οργάνωση των οικοδεσποτών αλλά και το πλήθος ιστορικών στοιχείών που διαθέτει το Μουσείο Αθλητισμού του Σαν Μαρίνου, οπού μπορείς να δεις όλα αυτά για τα οποία νιώθουν υπερηφάνεια αλλά και τον λόγο που οι λίγοι κάτοικοι αυτού του μικρού κρατιδίου εντός της Ιταλίας αγαπούν τόσο πολύ τον αθλητισμό.

Αναμφίβολα για τους ποδοσφαιρικούς ξεχωρίζει η φανέλα του σπουδαίου βετεράνου ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους Μάσιμο Μπονίνι.

Θυμίζουμε ότι την αποστολή του ThrakiSportS στο Σαν Μαρίνο στηρίζουν τα καταστήματα ACS Ξάνθης, το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε., το Caffeine Roastery Superfoods και το επίσης γνωστό στέκι La Terra Brasserie.