ΒΟΜΒΑ! Υποβιβασμό της Skoda Ξάνθη για «ύποπτο» ματς εισηγείται η ΕΠΟ!!! Δείτε όλα τα έγγραφα…

Απίστευτο. Τον υποβιβασμό της Skoda Ξάνθη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, για τον αγώνα Πανελευσινιακός – Skoda Ξάνθη για το κύπελλο που είχε κριθεί ως ύποπτος από την ΟΥΕΦΑ.

Η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας, Στέλλα Δραγατσίκη, εισηγείται την παραπομπή στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής του αγώνα Πανελευσινιακός-Ξάνθη 0-5, που έγινε στις 17/12/15 για το Κύπελλο, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ύποπτος χειραγώγησης από την UEFA. Υπενθυμίζεται ότι για το λόγο αυτό, ο “ποδοσφαιρικός εισαγγελέας” είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά των δύο ομάδων.

Η ποινή που προτείνει η εισηγήτρια είναι σοκαριστική, με τους Ακρίτες να κινδυνεύουν με υποβιβασμό και πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ, ενώ οι “σταχυοφόροι” απειλούνται επίσης με υποβιβασμό αλλά και πρόστιμο ύψους 2,25 εκατ. ευρώ!

Η εισηγήτρια αναφέρει ότι βάσει ενδείξεων πιθανολογείται ότι “αυτές οι ομάδες με εμπλοκή και ευθύνη παραγόντων και αξιωματούχων, αλλά και ποδοσφαιριστών τους (των ως άνω ομάδων), των οποίων τα ακριβή στοιχεία δεν εξακριβώθηκαν, προέβησαν, προκειμένου να προσπορίσουν για τον εαυτό τους ή για τρίτους παράνομο περιουσιακό όφελος μέσω χρηματικών αποδόσεων από στoιxηματισμό, σε επηρεασμό και προκαθορισμό του αποτελέσματος του αγώνα”.

Είναι η πρώτη φορά από το 2011, όταν και ξέσπασε το σκάνδαλο Koriopolis, που ομάδες κινδυνεύουν με υποβιβασμό, κάτι που οφείλεται στην αλλαγή των κανονισμών της ΕΠΟ. Το ρεπορτάζ τρέχει, δείτε για την ώρα τα έγγραφα, περισσότερα σε λίγο…

Φωτογραφία 1

 /></p>
<p><img decoding=