LIVE από το Σαν Μαρίνο για το Regions’ Cup: ΕΠΣ Ξάνθης – ZMSK Καζακστάν 4-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το Σαν Μαρίνο ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον πρώτο αγώνα της πρωταθλήτριας Ελλάδος ΕΠΣ Ξάνθης με την αντίστοιχη ομάδα του Καζακστάν ZMSK για την πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Regions’ Cup. Ο απεσταλμένος του ThrakiSportS Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Σαν Μαρίνο, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας και μεταδίδει…

Καλησπέρα από το Σαν Μαρίνο! Η μεγάλη ημέρα έφτασε και η ΕΠΣ Ξάνθης ρίχνεται στην μάχη του Regions’ Cup ως εκπρόσωπος της χώρας, αντιμετωπίζοντας στο πρώτο παιχνίδι την ZMSK του Καζακστάν.

Ωρα 18:35  Η αναμέτρηση της ΕΠΣ Ξάνθης με την ZMSK του Καζακστάν θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος, δηλαδή σε κάτι λιγότερο από  μιάμιση ώρα από τώρα, ενώ σε εξέλιξη είναι από τις πέντε το απόγευμα η αναμέτρηση του Σαν Μαρίνο με τη Νότιο Ουαλία με την γηπεδούχο ομάδα, που φιλοξενεί το τουρνουά, να προηγείται με 4-0 περίπου δέκα λεπτά πριν το τέλος.

Ωρα 18:39  Θυμίζουμε ότι το Regions’ Cup είναι επίσημη διοργάνωση της UEFA, η μόνη που διεξάγεται επισήμως σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν υπογράψει ούτε μια φορά στην ζωή τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ωρα 18:42  Σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα έχει αναδειχθεί ένα εσωτερικό πρωτάθλημα μεταξύ μεικτών ομάδων των περιφερειών κάθε χώρας, για την ανάδειξη του εθνικού πρωταθλητή. Στην Ελλάδα σε αυτό το πρωτάθλημα αναδείχθηκε πριν ένα μήνα πρωταθλήτρια η ΕΠΣ Ξάνθης και έτσι εξασφάλισε το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε αυτήν την ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ωρα 18:45  Προφανώς αντίστοιχα πρωταθλήματα διεξήχθησαν και στις άλλες χώρες, αναδείχθηκαν οι πρωταθλήτριες τους και τώρα καλούνται σε αυτόν τον προκριματικό όμιλο να κοντραριστούν οι ομάδες από Ελλάδα, Καζακστάν, Ουαλία και Σαν Μαρίνο για ένα εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης,

Ωρα 18:48  Θα διεξαχθεί ένα μίνι πρωτάθλημα τις προσεχείς έξι ημέρες με όλους να παίζουν με όλους ώστε να δούμε ποια ομάδα θα προκριθεί. Θυμίζουμε ότι το Σαν Μαρίνο δεν είναι πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας αλλά ουσιαστικά αποτελεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της χώρας, αφού είναι πολύ μικρή χώρα για να έχει και… περιφέρειες.

Ωρα 18:51  Πάντως το Σαν Μαρίνο ξεκίνησε με το δεξί την διοργάνωση. Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας του, που αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν γίνεται στο ίδιο γήπεδο με αυτό που θα αγωνιστεί η ΕΠΣ Ξάνθης αλλά σε ένα διπλανό. Τελικό αποτέλεσμα: Σαν Μαρίνο – Νότιος Ουαλία 4-0.

Ωρα 18:55  Μόλις μάθαμε και τους σκόρερς της αναμέτρησης αυτής, αν έχει κάποια σημασία. Το πρώτο γκολ πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τζαούπι. Ο ίδιος παίκτης στο 53′ διπλασίασε τα τέρματα του Σαν Μαρίνο, Ο Μπερνάρντι στο 65 ο Μίκαελ Μπαπτίσιμι στο 78′ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ωρα 19:00 Θυμίζουμε ότι την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Φενταγί Σαν απο την Ελβετία, με βοηθούς τους Μπεκίμ Ζογκάι(Ελβετία) και Εμιλιάνο Αλμπάνι απο την Ιταλία. Ενώ τέταρτος θα είναι ο Ραφαέλε Ντελβέκιο απο την Ιταλία

Ωρα 19:12 Ήδη οι παίκτες της Ξανθιώτικης ομάδας έχουν βγει για την προθέρμανση πριν την έναρξη του αγώνα. Θυμηθείτε την 18αδα της Ξανθιώτικης ομάδας ΕΔΩ.

Ωρα 19:16 Μόλις τώρα βγήκε και η ομάδα του Καζακστάν που ξεκίνησε την προθέρμανση της. Θυμηθείτε το ρόστερ των Καζάκων ΕΔΩ.

Ωρα 19:19 Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την συμμετοχή και του ThrakiSportS σε αυτό το ταξίδι.

Ωρα 19:23 Πρόκειται για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Ωρα 19:27 Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 καθώς και στο 6932613213. Τα ελαστικά σας αξίζουν το καλύτερο, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην πόλη της Ξάνθης.

Ωρα 19:31 Επίσης μας στηρίζει σε αυτήν την αποστολή το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει οτιδήποτε ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Ωρα 19:34 Τέλος, μαζί μας είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 19:38 Μόλις έφτασαν στα χέρια μας οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Για την ομάδα της Ξάνθης ο Απόστολος Κουτρουλός επέλεξε τους: Ρούφο, Πελτεκίδη, Σαρηγιαννίδη Αλ., Αλί Ογλού, Τουργαίδης Κ., Μαυρόπουλο, Τουργαίδη Στ., Καραγκιόζη, Τερζάκη, Ζάικο και Παπαδημητρίου.

Ωρα 19:42 Για την ομάδα του Καζακστάν ο Όλεγκ Ζαμπίροφ επέλεξε να ξεκινήσει  με τους: Καμπίλοφ, Αβντόνιν, Κλίνσκι, Σκουντάρνοφ, Καμισμπάγιεφ, Σαγκιντίκοφ, Αιτμπάγιεφ, Αντμπικάριμοφ, Τουρσινκούλοφ, Ντουισεκούλοφ και Τουρσιμέντο.

Ωρα 19:46 Θυμηθείτε το pregame του αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 19:50 Όμορφη ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει στις εξέδρες του γηπέδου οι 9 ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Ξάνθης που λόγω της γκάφας της ΕΠΟ παρότι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, μαζί τους κάθονται επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης που νωρίτερα μπήκε στα αποδυτήρια και τόνωσε ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας, και ο Αντιπρόεδρος Β’ της ΕΠΣ Ξάνθης Χρύσανθος Ζουρνατζίδης.

1′ Έναρξη του αγώνα

2′  Κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Καζακστάν. Ιδανικό ξεκίνημα για τους Ξανθιώτες με τον Καραγκιόζη να βγανει μόνος απέναντι στον γκολκίπερ των Καζάκων Καμπίλοφ που χρησιμοποιεί αντικανονικά τα χέρια του, άμεση υπόδειξη βοηθού και διαιτητή και αποβολή του κίπερ με τους Ξανθιώτες να έχουν κερδίσει φάουλ σε καλό σημείο αλλά και το πιο σημαντικό αριθμητικό πλεονέκτημα

3′ Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Καζακστάν με τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Ανουαρκάνοφ να περνά στο ματς αντί του Αμπντικαρίμοφ

4′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την ΕΠΣ Ξάνθης. Ο Καραγκιόζης εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ που κέρδισε με τον γκολκίπερ των Καζάκων να αποκρούει εντυπωσιακά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με τον Κωνσταντίνο Τουργαίδη που ακολουθούσε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.  ΕΠΣ Ξάνθης – ZMSK Καζακστάν  1-0

7′ Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι για τον Αλέξη Σαρηγιαννίδη για μαρκάρισμα στον Τουρσιμέτοφ.

9′ Έχουν μπει πολύ δυνατά οι Ξανθιώτες που απειλούν με σουτ του Μαυρόπουλου που μπλόκαρε ο Ανουαρκάνοφ

10′ Στο γήπεδο είναι και οι παίκτες του Σαν Μαρίνο για να δουν το παιχνίδι, μετά τον δικό τους θρίαμβο στην πρεμιέρα επί της Νότιας Ουαλίας.

12′ Κίτρινη κάρτα στους Καζάκους, και πιο συγκεκριμένα τον Σαγκιντίκοφ για δυνατό μαρκάρισμα μακριά απο την περιοχή στον Στέλιο Τουργαίδη.

17‘ Νωρίς νωρίς οι Καζάκοι προχωρούν και σε δεύτερη αλλαγή με τον Μπογκομόλοφ να περνά στο ματς αντί του Τουρσιμέτοφ.

20′ Επικίνδυνο γύρισμα των Καζάκων προς τον τερματοφύλακα τους, που ωστόσο πρόλαβε τον Γιάννη Καραγκιόζη πριν γίνει κάτοχος της μπάλας και έδιωξε σε κόρνερ.

23′ Πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Αιτμπάγιεφ στον Αλέξη Σαρηγιαννίδη, κλωτσιά απο πίσω, φάολυ και κίτρινη στον Καζάκο απο τον Ελβετό ρέφερι που είναι κοντά στις φάσεις.

29′ Μεγάλη φάση για την Ξάνθη, ο Καραγκιόζης πασάρει στον Στέλιο Τουργαίδη που εκτός περιοχής πιάνει το σουτ με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε ο κίπερ των Καζάκων,

33‘ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη ο Καραγκιόζης βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας των Καζάκων ο βοηθός σήκωσε την σημαία με τον διαιτητή όμως να δείχνει συνέχεια με τον επιθετικό της Ξάνθης να είχε κόψει ταχύτητα βλέποντας τον βοηθό, συνεχίζοντας γυρίζει την μπάλα στον Στέλιο Τουργαίδη να μην βρίσκει στόχο.

34′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Εξαιρετική πάσα του Ζάικου στον Γιάννη Καραγκιόζη που βγαίνει μόνος απέναντι στον Ανουαρκάνοφ και με πλασέ τον νικά δίνοντας το έναυσμα σε εξέδρες και πάγκο για έξαλα πανηγύρια.  ΕΠΣ Ξάνθης – ZMSK Καζακστάν  2-0

36′ Πέναλτι για την ΕΠΣ Ξάνθης. Πράγματα και θάματα κάνουν οι παίκτες της Ξάνθης με τον Γιάννη Καραγκιόζη να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή απο τον Σαγκιντίκοφ.

37′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Εύστοχος ο Στέλιος Τουργαίδης που στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του Καζάκου γκολκίπερ. ΕΠΣ Ξάνθης – ZMSK Καζακστάν  3-0

38′ Ολοκληρώνει πολύ νωρίς τις αλλαγές του ο προπονητής των Καζάκων που προσπαθεί μάταια να αλλάξει την εικόνα του αγώνα. στο παιχνίδι πέρασε ο Ρίσμπεκ αντί του Σκουρντάνοφ.

42′ Κίτρινη κάρτα στον Στέλιο Τουργαίδη για φάουλ στον χώρο του κέντρου και αριστερά όπως επιτίθεται η ομάδα του Καζακστάν.

43′ Κίτρινη κάρτα στον Κωνσταντίνο Τουργαίδη για φάουλ εκτός περιοχής.

45+1′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Απίστευτη εμφάνιση για τους Ξανθιώτες που δείχνουν στο γήπεδο γιατί αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας, ο Λάζαρος Μαυρόπουλος βγήκε ταχύτατα στην κόντρα και με εύστοχο πλασέ δίνει διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη των Ξανθιωτών. ΕΠΣ Ξάνθης – ZMSK Καζακστάν  4-0

45+3′ Τέλος πρώτου μέρους, η ομάδα της Ξάνθης κάνει επίδειξη δύναμης και ψυχής απέναντι στους Καζάκους. ΕΠΣ Ξάνθης – ZMSK Καζακστάν  4-0

Ωρα 20:48 Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής και της μετάδοσης των αγώνων δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την συμμετοχή και του ThrakiSportS σε αυτό το ταξίδι.

Ωρα 20:51  Πρόκειται για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Ωρα 20:54 Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 καθώς και στο 6932613213. Τα ελαστικά σας αξίζουν το καλύτερο, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην πόλη της Ξάνθης.

Ωρα 20:57 Επίσης μας στηρίζει σε αυτήν την αποστολή το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει οτιδήποτε ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Ωρα 21:00 Τέλος, μαζί μας είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

21:02 Όλα έτοιμα για την έναρξη του δευτέρου μέρους, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται παραταγμένοι στον χώρο του κέντρου.

46′ Έναρξη του δευτέρου μέρους, με αλλαγή για την ΕΠΣ Ξάνθης με τον Στέλιο Κοτζάκελη να περνά στην θέση του Παναγιώτη Ζάικου.

50′ Πρώτη αξιόλογη προσπάθεια επιθετικά για το Καζακστάν με το σουτ του Καμισμπάγιεφ να περνά αρκετά ψηλά απο την εστία του Ρούφου που δεν ανησύχησε.

54′ Δεύτερη αλλαγή για την ΕΠΣ Ξάνθης με τον Κυριάκο Κωφίδη να περνά στο ματς αντί του Στέλιου Τουργαίδη.

57′ Πολύ κοντά και σε πέμπτο γκολ οι Ξανθιώτες με τον Κοτζάκελη να κάνει το γύρισμα στην καρδιά της άμυνας των Καζάκων για ένα κλικ δεν πρόλαβε ο Κωφίδης με την προβολή να την στείλει στα δίχτυα, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

64′ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα της Ξάνθης με τον Μαυρόπουλο να βγαίνει ταχύτατα στην κόντρα νε πρνά με άνεση τον αντίπαλο του αλλά το πλασέ του πέρασε ξυστά απο το αριστερό δοκάρι των Καζάκων.

65′ Δυνατή βροχή ξεκίνησε μόλις στο γήπεδο.

66′ Κίτρινη κάρτα στον Αβντόνιν για μαρκάρισμα στον Κοτζάκελη.

68′ Κόκκινη κάρτα για το Καζακστάν. Με εννέα θα συνεχίσουν το παιχνίδι οι Καζάκοι με τον Σαγκιντίκοφ να κάνει σκληρό μαρκάρισμα στον Παπαδημητρίου, με τον ρέφερι Φενταγί Σαν χωρίς δεύτερη σκέψη να τον παρατηρεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή.

73′ Με αναγκαστική αλλαγή ολοκληρώνει τις αλλαγές της η ομάδας της Ξάνθης με τον Καραπαζαρλή να περνά στο ματς αντί του Τερζάκη που έφυγε απο το γήπεδο υποβασταζόμενος απο τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Στράτο Γιαλαμά.

75′ Όσο πάει η βροχή γίνεται ολοένα και πιο δυνατή δυσκολεύοντας κατά πολύ τις προσπάθειες των 20 ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται.

77′ Εννέα σουτ στην εστία έχουν οι Ξανθιώτες έναντι μόλις 2 των Καζάκων, όπως είναι φυσιολογικό πέρα απο τον αγωνιστικό χώρο οι Ξανθιώτες υπερισχύουν και στα στατιστικά που μας προσφέρει η Uefa.

80′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη με την προσπάθεια του Αλέξη Σαρηγιαννίδη να μην βρίσει στόχο.

81′ Κίτρινη κάρτα στον Μπογκομόλοφ για μαρκάρισμα στον Καραπαζαρλή στα δεξιά και οριακά κοντά στην περιοχή.

82′ Απίστευτη επέμβαση του Καζάκου γκολκίπερ στο σουτ του Κωνσταντίνου Τουργαίδη μετά το πλασαριστό χτύπημα του κερδισμένου φάουλ.

85′  Αλλα πέντε λεπτά απομένουν με αρκετά έντονη να παραμένει η βροχή.

89′  Κίτριονη κάρτα στον Ντουιζεκούλοφ που έκανε δυνατό φάουλ στον Κοτζακέλη.

90′ Οι καθυστερήσεις θα είναι τέσσερα λεπτά

90+2′  Συλλαμβάνεται σε θέση οφσάιντ ο Κοτζακέλης, που νωρίτερα έκανε άλλη μια προσπάθεια για να πετύχει γκολ και να αυξλήσει τον δείκτη του σκορ αλλά έδιωξε ο καζάκος τερματοφύλακας σε κόρνερ.

90+4′  Τέλος του αγώνα. Η ΕΠΣ Ξάνθης ξεκινά ιδανικά την προσπάθειά της στο Regions’ Cup κερδίζοντας με 4-0 την ομάδα από το Καζακστάν στην πρεμιέρα της στον όμιλο, ενώ μάλλον στο δεύτερο ημίχρονο σεβάστηκε την αντίπαλο ομάαδα και δεν δημιούργησε ευρύτερο σκορ, αν και έπαιζε με εννέα παίκτες. Τελικό αποτέλεσμα:  ΕΠΣ Ξάνθης – ZMSK Καζακστάν  4-0

Ωρα 21:59 Οσο εμείς βγάζουμε φωτογραφίες από τους παίκτες και τα πανηγύρια τους που θα μεταδόσουμε σε λίγο, να σας υπενθυμίζουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής και της μετάδοσης των αγώνων δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, τις οποίες και ευχαριστούμε πολύ.

Ωρα 22:01  Πρόκειται για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Ωρα 22:04 Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 καθώς και στο 6932613213. Τα οχήματά σας αξίζουν τα καλύτερα ελαστικά, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην πόλη της Ξάνθης.

Ωρα 22:07 Επίσης μας στηρίζει σε αυτήν την αποστολή το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει οτιδήποτε ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Ωρα 22:10 Τέλος, μαζί μας είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 22:14  Μόλις μας δόθηκε και η στατιστική της αναμέτρησης με την ΕΠΣ Ξάνθης να έχει 14 σουτ και το Καζακστάν μόλις τρία, όλα πάντως προς την ελληνική εστία.

Ωρα 22:17  Πλέον η Ξάνθη βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την γηπεδούχο ομάδα του Σαν Μαρίνο, ο αγώνας με το οποίο μοιάζει πλέον σαν τελικός καθώς νωρίτερα επικράτηση της Ν. Ουαλίας επίσης με 4-0 με αποτέλεσμα τόσο η Ουαλία όσο και το Καζακστάν να μην έχουν βαθμό.

Ωρα 22:20  Κάπου εδώ όμως ολοκληρώνεται η απευθείας μας μετάδοση, μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες παρουσίας στον διαδικτυακό αέρα. Ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ από τον αγώνα με την κριτική, δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ. Mείνετε στο ThrakiSportS…