Παίκτης της χρονιάς του Πανιωνίου αναδείχθηκε το Εβρίτικο “μηχανάκι” Μανώλης Σιώπης!

Πολυτιμότερος παίκτης του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου για τη σεζόν 2015-16 αναδείχθηκε μετά απο ψηφοφορία των φιλάθλων του Πανιωνίου ο Εβρίτης διεθνής με την Ελπίδων Μανώλης Σιώπης.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος αποτέλεσε το “μηχανάκι” του Ιστορικού στον χώρο της μεσαίας γραμμής, βγήκε πρώτος στην δική στην προτίμηση του κοινού στην μεγάλη ψηφοφορία που πραγματοποίησε η οπαδική ιστοσελίδα panionianea.gr, με τον Γιώργο Μασούρα να βγαίνει στην δεύτερη θέση και τον Τάσο Μπακασέτα στην τρίτη.

Να σημειωθεί πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ανακοινώθηκε και από τα μεγάφωνα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ιστορικού με την ΑΕΚ, οπού ο Πανιώνιος με Σιώπη και Μπαργκάν να αγωνίζονται ολοκλήρωσε την σαιζόν με νίκη με 1-0 επί των “κιτρινόμαυρων”

Μάλιστα ο Σιώπης κέρδισε πανηγυρικά στην ψηφοφορία, ψηφίζοντας τον 398 άνθρωποι παραπάνω απο τον δεύτερο Μασούρα, σε μια σαιζόν που ο Εβρίτης μπορεί να μην είχε τα γκολ του Μπακασέτα και του Ανσαριφάντ αλλά η προσφορά του στην ομάδα του ήταν σπουδαία με 29 γεμάτα παιχνίδια και 2519 λεπτά συμμετοχής. Άλλωστε δεν είναι και το πιο σύνηθες οι οπαδοί να βγάζουν για κορυφαίο παίκτη της σαιζόν έναν αμυντικό μέσο.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας