Καλό μήνα με σούπερ διαγωνισμό! Κερδίστε 5 άλμπουμ ΕURO 2016 της Panini με όλα τα αυτοκόλλητα!!!

To καλοκαίρι μπήκε και επίσημα και το ThrakiSportS σε συνεργασία με την εταιρεία «Πήγασος», που έχει την ευθύνη για τα άλμπουμ και τις συλλογές της Panini στην Ελλάδα, δίνουν τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν ισάριθμα άλμπουμ μαζί με όλα τα αυτοκόλλητα της συλλογής, για το EURO 2016!

Ο διαγωνισμός τρέχει από την 1η Ιουνίου μέχρι και την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή Ευρώπης και οι νικητές θα ανακοινωθούν την επομένη και θα παραλάβουν ταχυδρομικά το δώρο τους. Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα τρία βήματα.

1. Κάντε like τη σελίδα του thrakisports.gr στο facebook ή ακολουθήστε το ThrakiSportS στο twitter.

2. Kάντε share ή retweet το συγκεκριμένο άρθρο (με τον διαγωνισμό) στο facebook ή το twitter

3. Στείλτε μας προσωπικό μήνυμα είτε στην σελίδα μας στο facebook είτε στο twitter με θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΕURO 2016» όπου θα αναφέρετε το ονοματεπώνυμο σας, διεύθυνση, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και θα απαντάτε στα ακόλουθα απλά ερωτήματα:

α) Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Euro 2016 που διεξάγεται στα γήπεδα της Γαλλίας;  

β)  Ποιος παίκτης με καταγωγή από την Θράκη είχε συμμετοχή στον τελικό του Euro 2004 στην Πορτογαλία;  

γ)  Ποιος παίκτης που αγωνίστηκε σε ομάδα της Θράκης πέτυχε γκολ που κακώς ακυρώθηκε στην τελική φάση του Euro 2012 στην Πολωνία;

Ο διαγωνισμός τρέχει από σήμερα και καθόλη την διάρκεια του Euro 2016 και κάθε λογαριασμός facebook ή twitter έχει δικαίωμα για μία συμμετοχή. Οι νικητές είναι όσοι θα προβλέψουν σωστά την πρώτη ερώτηση (και φυσικά έχουν ακολουθήσει ορθά τα προηγούμενα δύο βήματα). Στην περίπτωση που υπάρχουν περισσότεροι από πέντε νικητές, τότε θα μετρήσει ποιοι από αυτούς έχουν απαντήσει σωστά την δεύτερη και ακολούθως (αν και πάλι έχουμε παραπάνω από πέντε νικητές) την τρίτη ερώτηση. Αν και πάλι έχουμε παραπάνω από πέντε νικητές, τότε θα κερδίσουν εκείνοι που έστειλαν πρώτοι χρονικά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, ώστε να τιμηθούν αυτοί που πρώτοι πρόβλεψαν τον νικητή σε σχέση με εκείνους που περίμεναν να δουν εικόνα και αποτελέσματα ώστε να στείλουν τη συμμετοχή τους. Τρία από τα άλμπουμ θα δοθούν στους συμμετέχοντες μέσω facebook  και δύο στους συμμετέχοντες μέσω twitter.

Το UEFA EURO 2016TM αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Συμμετέχουν 32 συνολικά Εθνικές Ομάδες, για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού. Ζήστε το καλύτερα, έχοντας όλα τα στοιχεία, για όλους τους παίκτες, μέσα από την συλλογική που έγινε λατρεία. Ξεκινήστε άμεσα να μαζεύετε τα αγαπημένα σας αυτοκόλλητα, που ήδη βρίσκονται στα περίπτερα. Μόνο από την Panini! Και μην ξεχνάτε ότι πλέον είναι ακόμα πιο εύκολο να συμπληρώσεις τη συλλογή σου! Αγόρασε τα τελευταία αυτοκόλλητα που σου λείπουν, online, εύκολα και γρήγορα με ταχύτητα και αξιοπιστία! Τα αυτοκόλλητα θα αποσταλούν σπίτι σας, με αντικαταβολή και δεν είναι πλεον ανάγκη να πάτε στο ταχυδρομείο, μέσα από την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα: http://pegasos.com.gr/signin.asp.