ΕΠΣ Έβρου: Υποβιβάζεται o ΑΟ Μαΐστρου στη Β’ Κατηγορία μετά την μη άνοδο του Διδυμοτείχου

Εκτός από το Διδυμότειχο μέγαλη απογοήτευση από την αποτυχία της ΑΕΔ να πετυχει την άνοδο στην Γ’ Εθνική έχουν και στον Νότιο Έβρο αφού μια ομάδα της Α’ Kατηγορίας που περίμενε θετικά νέα από τo Bερούλειο της Καβάλας και τον αγώνα Ηρακλή με την ΑΕΔ  τελικά αποχαιρετά την μεγάλη κατηγορία.

Ο ΑΟ Μαΐστρου που τερμάτισε στην όγδοη θέση της Α’ κατηγορίας θα ακολουθήσει την ΠΑΕ Πενταλόφου, την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου, την ΠΑΕ Ριζίων και φυσικά τον ΑΟ Καππαδοκών που δεν κατέβηκε καν στο πρωτάθλημα στην Β’ κατηγορία.

Μετά τον υποβιβασμό Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Έβρου Σουφλίου, ο Μάιστρος ήθελε μόνο άνοδο της ΑΕΔ στην Γ΄Εθνική μέσω μπαράζ ώστε να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Από την στιγμή που δεν ανέβηκε το Διδυμότειχο και έπεσαν οι άλλες δύο ομάδες του Έβρου, για να παραμείνουν 12 ομάδες στην Α’ Κατηγορία, με δεδομένο ότι ανεβαίνουν τρεις (η πρωταθλήτρια κάθε ομίλου της Β’ Κατηγορίας), πρέπει να πέσουν πέντε, άρα ακόμα και ο όγδοος της βαθμολογίας ΑΟ Μαΐστρου. Εκτός βέβαια και αν υπάρξει κάποια αναδιάρθρωση…