Χωρίς εκπροσώπηση από την Θράκη το Mini Volley Festival στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Mε ένα εντυπωσιακό παζλ με 52 γήπεδα περισσότερα από 1500 μικρά παιδιά γέμισαν φωνές και χαμόγελα το Παναθηναϊκό Στάδιο συμμετέχοντας στο Mini Volley Festival που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Για περισσότερες από 4 ώρες το Παναθηναϊκό Στάδιο γέμισε παιδιά, χαμόγελα, μπάλες και πολλά-πολλά γήπεδα mini volley.

Εκεί όπου 1500 και πλέον μικρά παιδιά από ομάδες όλης της Ελλάδας συναντήθηκαν στο Mini Volley Festival και με τις προσπάθειες τους έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας πως το βόλεϊ έχει μέλλον και μπορεί να περιμένει πολλά μεγάλα πράγματα.

Επρόκειτο για την ετήσια γιορτή του mini volley που ήταν αφιερωμένη στην ανακύκλωση, με τα παιδιά των ακαδημιών των ομάδων για αρκετές ώρες έδωσαν τον καλύτερό του εαυτό κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλων.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τα παιδιά να βρίσκονται στο κέντρο του ιστορικού γηπέδου και με τα αναμνηστικά διπλώματα στα χέρια να χορεύουν υπό τους ήχους του Ζορμπά συνθέτοντας ένα μοναδικό κολάζ από χαρούμενα και ευτυχισμένα πρόσωπα.

Ωστόσο σε αυτήν την γιορτή φέτος δεν συμμετείχαν παιδιά από τον Έβρο και γενικά την Θράκη, όπως είχε συμβεί για παράδειγμα πριν μερικά χρόνια με την ακαδημία του Έβρου Σουφλίου. Οι εποχές άλλαξαν, τα οικονομικά είναι δύσκολα, το ταξίδι πολύ μακρινό και έτσι ο νομός που αποτελεί πρωτεύουσα του βόλεϊ στην Ελλάδα δεν μπόρεσε να εκπροσωπηθεί στην όμορφη αυτή εκδήλωση…