Τέλος η σεζόν για τον Βασίλη Σκερλετίδη! Πλήγμα για την προσπάθεια ανόδου της ΑΕ Διδυμοτείχου

Χωρίς έναν από τους καλύτερους και πιο έμπειρους παίκτες της, τον Βασίλη Σκερλετίδη, θα πορευτεί και στα τελευταία δύο παιχνίδια της διαδικασίας των μπαράζ η ΑΕ Διδυμοτείχου.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον εβρίτη παίκτη με ποινή αποκλεισμού από τους τέσσερις προσεχείς επίσημους αγώνες της ομάδας για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου με τον Ηρακλή Καβάλας.

Ήδη στα παιχνίδια με Δόξα Προσκυνητών για την 3η αγωνιστική και Ορφέα Ξάνθης για την 4η αγωνιστική, δεν χρησιμοποιήθηκε αν και δεν είχε κοινοποιηθεί η απόφαση της ΕΠΟ. Ωστόσο αυτή πλέον ελήφθη και με βάση τα όσα γράφτηκαν και στο φύλλο αγώνα, ο Σκερλετίδης τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές.

Κατά συνέπεια η σεζόν ολοκληρώνεται πρόωρα για αυτόν και θα στερηθεί τις υπηρεσίες του η ΑΕΔ στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια, με Ηρακλή στην Καβάλα και Προσκυνητές στο Διδυμότειχο, από τα οποία θα κριθεί και η άνοδος στην Γ’ Εθνική.

Ο Σκερλετίδης, με πολυετή παρουσία στον Έβρο Σουφλίου αλλά και σε ομάδες Β’ Εθνικής όπως η Παναχαϊκή, πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο από τον Ορέστη Ορεστιάδας στην ΑΕΔ με στόχο να την ενισχύσει στην προσπάθεια ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.