Photos: Είδαν τον 100άρη Κλάους παρέα με Σαββίδη στην τιμωρημένη Τούμπα οι Κοντός, Φράγκος, Βρύζας και Ζαγοράκης

Με δύο γκολ του Κλάους Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 2-0 στην άδεια από κόσμο λόγω τιμωρίας Τούμπα και παρέμεινε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League. Με αυτά τα τέρματα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έφτασε τα 100.

Για τον Πανιώνιο ο Εβρίτης προπονητής του Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα τον συμπατριώτη του Μανώλη Σιώπη (που αντικαταστάθηκε στο 67′ από τον Μπλέτσα), τον Ξανθιώτη Κενάν Μπαργκάν και ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Νίκος Καθάριος.

Το θρακιώτικο ενδιαφέρον όμως εστιάστηκε και στην εξέδρα και τις παρουσίες που είχαμε εκεί, παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Στην σουίτα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέκος Κοντός.

Ακόμα, ανάμεσα στις 30 όλες κι όλες προσκλήσεις που υπήρχε η δυνατότητα να δοθούν, μία πήγε προφανώς στα χέρια του Κομοτηναίου πρώην υπουργού και πρώην αρχηγού ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, που είναι γνωστός οπαδός του δικεφάλου.

Ο φακός εντόπισε ακόμα τον νυν ευρωβουλευτή και πρώην αρχηγό της Εθνικής Ομάδας και πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά και τον πρώην παίκτη της Ξάνθης, τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και νυν της Βέροιας Ζήση Βρύζα. Δείτε τις φωτογραφίες…