Με Γραμματικάκη η Αλεξανδρούπολη στην Αστυνομιάδα! Όλο το ρόστερ της ομάδας…

Ξεκινάει την Παρασκευή στην Χαλκιδική η τελική φάση του πρωταθλήματος βόλεϊ της 1ης Αστυνομιάδας, όπου όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, η περιοχή μας έχει συμμετοχή με την παρουσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Από το ρόστερ της ομάδας ξεχωρίζει αναμφισβήτητα η παρουσία του Δημήτρη Γραμματικάκη, που επί 15 περίπου χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε υψηλό επίπεδο στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Προπονητής – παίκτης της ομάδας είναι ο Ιωάννης Μόκαλης και το ρόστερ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης απαρτίζουν οι:  Δημήτριος Γραμματικάκης, Χρήστος Τσιαμίτας, Κωνσταντίνος Τεμελούδης, Απόστολος Κεσούδης (λ), Δημήτριος Τιάκας, Δημοσθένης Στεργιάννης, Βασίλειος Δάμος, Χρυσοβαλάντης Πατρούγκας (λ), Πασχάλης Ηλιάδης, Γεώργιος Σισμανίδης.

Υπεύθυνος της ομάδας είναι ο Χριστόφορος Βασιλειάδης και καθήκοντα εφόρου εκτελεί ο Σταύρος Φωκιανός. Το απόγευμα της Παρασκευής οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζουν την Αθλητική Ένωση Περιφέρειας Βορείου Ελλάδος, όπου μετέχουν κυρίως συνάδελφοί τους από την Θεσσαλονίκη αλλά και άλλους νομούς, κυρίως της Μακεδονίας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ