ΕΠΣ Θράκης: Η 11άδα των νέων διαιτητών στους οποίους απονεμήθηκαν διπλώματα (+photos)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε κέντρο της Κομοτηνής η απονομή των διπλωμάτων των νέων διαιτητών της ΕΠΣ Θράκης, παρόντων μελών της διοίκησης της Ένωσης και φυσικά της Επιτροπής Διαιτησίας.

Παρών φυσικά και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Μάνος Γαβριηλίδης που προλόγισε την εκδήλωση, ευχήθηκε ανεξάρτητα από τα προβλήματα που υπάρχουν και τα παράπονα που δημιουργούνται, οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου της Ροδόπης να παραμένουν οικογένεια και ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στα νέα παιδιά.

Σύντομες ομιλίες πραγματοποίησαν ακόμα από την πλευρά της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών της ΕΠΣ Θράκης ο Νίκος Μανάκας, από την Επιτροπή Διαιτησίας ο αξιολογημένος παρατηρητής Super League Βασίλης Γαβριηλίδης  ενώ μίλησαν ακόμα και απένειμαν διπλώματα ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Ομέρ Ομέρ και ο καθηγητής διαιτησίας Τάσος Ντοσίδης.

Στο τέλος της εκδήλωσης και πριν το γλέντι που ακολούθησε, απονεμήθηκαν τα διπλώματα στους νέους διαιτητές (κάποιους βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακάτω από το “περισκόπιο”). Οι νέοι διαιτητές είναι οι εξής: Δημήτρης Τζελέπης, Μάριος Μαυρομάτης, Σταύρος Ζγουρός, Γιώργος Γεωργιάδης, Σαράντης Πανταζής, Κωνσταντίνα Βλαχογιάννη, Μαργαρίτα Κουσούρη, Γιάννης Ντελής, Θανάσης Λάπατα, Ερόλ Χούσκογλου και  Κωνσταντίνος Μαντζαβέλας.