Ανατροπή δεδομένων και παραμονή του Κώστα Δεληκώστα στον Παμβοχαϊκό

Ευχάριστη ανατροπή δεδομένων έχουμε τις τελευταίες μέρες στο Βραχάτι όσον αφορά στην παραμονή του Κώστα Δεληκώστα στον πάγκο του Παμβοχαικού.

Ενώ πριν δύο εβδομάδες όλα έδειχναν ότι η συνεργασία των δύο πλευρών είχε ολοκληρωθεί και δεν θα ανανεωνόταν, αφού ο Εβρίτης τεχνικός είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που του είχε κατατεθεί, τα δεδομένα από τότε δείχνουν να έχουν αλλάξει.

 

Όπως μεταφέρει ο Παντελής Λώλης της Nova, η διοίκηση της ομάδας τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Έλληνα κόουτς ο οποίος φέρεται να έχει διευθετήσει τις υποχρεώσεις που είχε με τα σεμινάρια προπονητικής στα οποία θα διδάξει και τα οποία θα είναι το πρότζεκτ για το οποίο σας είχε προϊδεάσει το ThrakiSportS.

Η παραμονή του Εβρίτη κόουτς θα ανοίξει και τον χορό των ανακοινώσεων στο Βραχάτι, με Βραζιλιάνο ακραίο να σπάει το…ρόδι. Ο 23χρονος Ενρίκε Παρέιρα Μπατατζίμ, που διετέλεσε αρχηγός στην Εθνική Εφήβων της Βραζιλίας, έχει ήδη συμφωνήσει με τους “κιτρινομπλού” και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ροντρίγκο. Στο Βραχάτι θα παραμείνει ο Παναγιώτης Πελεκούδας ενώ αναζητείται ξένος πασέρ στην θέση του Δημητριάδη.