Photos: Παρουσία του Κυριάκου Αλεξανδρίδη και Ακαδημίας απο την Αλβανία το τουρνουά των Ελπίδων Ξάνθης

Παρά τις δυσκολίες της πρώτης μέρας, λόγω της δυνατής βροχής, με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το τουρνουά Ακαδημιών που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Ξάνθης οι Ελπίδες ΠΑΟΚ Ξάνθης του Γιώργου Λάππα, με το παρών να δίνουν 8 Ακαδημίες απο Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα, Σέρρες, Πρέβεζα και Αλβανία! Ενώ το παρών έδωσε και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

Το τουρνουά διεξήχθη σε τρείς διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες με όλους τους παρευρισκομένους να φεύγουν ικανοποιημένες απο το επίπεδο του τουρνουά, που ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών. Οι Ακαδημίες που έλαβαν μέρος πέρα φυσικά απο τους οικοδεσπότες Ελπίδες ΠΑΟΚ Ξάνθης ήταν οι: Απόλλων Ξάνθης, Σπάρτακος Κομοτηνής, Χρυσοχώρι, Νέστος Χρυσούπολης, Χριστό Σερρών, Πρέβεζα και Σπάρτακος Τιράνων.

Δείτε παρακάτω μερικές στιγμές απο το τουρνουά και τις απονομές που ακολούθησαν, και πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας, ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης Γιώργος Λάππας και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κυριάκος Αλεξανδρίδης.