Photos: 40 κλικ απο το φιλικό της Skoda Ξάνθη με την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Ξάνθης του Regions Cup

Φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Skoda Ξάνθη έδωσε στο γήπεδο του ΑΟΞ η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Regions Cup ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το ταξίδι στο Σαν Μαρίνο, και την Α’ φάση της διοργάνωσης που γίνεται υπο την αιγίδα της UEFA.

Οι παίκτες του Απόστολου Κουτρουλού στάθηκαν πολύ καλά απέναντι στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να κερδίζουν με 3-0 ενώ στα ευχάριστα για τον Ρουμάνο η καλή παρουσία των πέντε ποδοσφαιριστών απο την Κ20 που προπονούνται το τελευταίο διάστημα με την ομάδα.

Τα τέρματα για την Skoda Ξάνθη πέτυχα οι Δημήτρης Γούτας, Παναγιώτης Τριάδης στο πρώτο μέρος και Άντριαν Λουσέρο στο δεύτερο, σε μια αναμέτρηση που ο τιμ μάνατζερ της Ξανθιώτικης ΠΑΕ Γιώργος Κασναφέρης θυμήθηκε… τα παλιά και ήταν ο διαιτητής της συνάντησης.

Επόμενο τεστ για την Skoda Ξάνθη αυτό της Τετάρτης με τον Ηρακλή στα Πηγάδια, ενώ η ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης ανεβάζει πλέον ρυθμούς με τον Απόστολο Κουτρουλό να έχει την ευκαιρία κόντρα στην Ξανθιώτικη ΠΑΕ να τσεκάρει και τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή για Σαν Μαρίνο.

Για την ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης ξεκίνησαν το παιχνίδι οι: Ρούφος, Αλή Γκιουνγκιόρ, Μπουνταγκίδης Αλ., Χακή Τζαμπάζ, Σαρηγιαννίδης Αλ., Τουργαίδης Κ., Μαυρόπουλος, Ζάικος Κοτόπουλος, Σαρηγιαννίδης Π., Κατσής

Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Ζαρζακόπουλος, Αθανασίου, Τζαρτάκης, Παράσχου, Τερζάκης, Κουτσομιχάλης, Μυλωνάς, Μπαϊρακταρίδης, Καραπαζαρλής, Κωφίδης, Κοτζακελίνης, Παπαδημητρίου, Κωνονάς, Πελτεκίδης.

Για την Skoda Ξάνθη βασικοί ξεκίνησαν οι: Δεμένικος, Ζώτος, Φάρκας, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Μπουνταγκίδης Γ., Φασίδης, Τριάδης, Κρίστοφερ, Νιέτο

Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Σταθάκης, Γουάλας, Μελισσόπουλος, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Κώστα, Λουσέρο, Σκούρτη.

Το ThrakiSportS βρέθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ για το ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι και μέσα απο το παρακάτω φωτορεπορτάζ σας παραθέτει εικόνες απο την συνάντηση…