Στα σκαριά η συγχώνευση δυο ιστορικών και δημοφιλών αθλητικών σωματείων της Θράκης

Μια μεγάλη και ιστορική συγχώνευση δύο ομάδων που είναι από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς στην Θράκη, με στόχο την δημιουργία ενός ισχυρού σωματείου που θα κάνει πρωταθλητισμό συμμετέχοντας στα εθνικά πρωταθλήματα, βρίσκεται στα σκαριά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThrakiSportS.

Ο λόγος γίνεται για δυο σωματεία με μεγάλη ιστορία στην περιοχή μας, τα οποία φέρονται ένα βήμα πριν αποφασίσουν να… ενωθούν εις σάρκα μία. Αμφότερα έχουν ξεφύγει από τα τοπικά πρωταθλήματα και αγωνίζονται σε εθνικά, ο στόχος όμως είναι να δημιουργηθεί ένας ισχυρός σύλλογος που θα έχει ως στόχο μόνο τις νίκες και τους τίτλους.

Οι σχετικές συζητήσεις μεταξύ των παραγόντων των δύο ομάδων έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά, έχουν μπει μάλιστα σε λεπτομέρειες και δεν αποκλείεται το «deal», που θα προκαλέσει αίσθηση εντός και εκτός Θράκης, να κλείσει εντός της εβδομάδας και να υπάρξουν μάλιστα και σχετικές ανακοινώσεις. Ένα-δυο αγκάθια που υπάρχουν δεν φαίνονται ικανά να αλλάξουν τις εξελίξεις και μάλλον δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ξεπεραστούν.

«Η κίνηση αυτή θα αλλάξει τον χάρη του αθλήματος στην περιοχή μας», σχολίασε στο ThrakiSportS πηγή που έχει γνώση των συζητήσεων. «Η ισχύς εν τη ενώσει», σχολίασε η ίδια πηγή, η οποία υποστήριξε ότι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία όλοι ζούμε, αυτή η εξέλιξη θα δώσει την ευκαιρία στο νέο σύλλογο που θα προκύψει να πρωταγωνιστήσει σε εθνικό επίπεδο τα επόμενα χρόνια.