Γ’ Εθνική: Αποχαιρέτησαν την κατηγορία με διαφορετικά συναισθήματα Έβρος Σουφλίου και Άρης!

Ο επίλογος της φετινής παρουσίας του Έβρου Σουφλίου και του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής γράφτηκε το απόγευμα της Κυριακής στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν την πιο εύκολη έξοδο τους από την Θεσσαλονίκη νικώντας με 0-6 στο Σουφλί και τους εβρίτες να μετρανε ένα 0-11 σε δυο παιχνίδια με τους Θεσσαλονικείς.

Το… μαρτύριο των δυο ομάδων για διαφορετικούς λόγους στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ολοκληρώθηκε στο Σουφλί, όπου η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν εκπληκτική και απόλυτα αποτεέσματική στο πρώτο ημίχρονο όπου σημείωσαν τα πέντε από τα έξι γκολ τους. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Καπνίδης που έφτασε τα 20 τερματα και Ντούνης, ενώ από ένα οι Κωνσταντινίδης και Κυβελίδης.

Ο χορός των γκολ για τον Άρη άνοιξε μόλις στο 9΄ όταν ο Αντώνης Καπνίδης πέτυχε το 0-1 για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 0-2 δύο λεπτά αργότερα στο 11΄. Ωστοσο στο 31′ Ο Εφραιμίδης σε εκτέλεση φαουλ σημάδεψε το δοκαρι του Σιδεράκη χανοντας την ευκαιρία να μειώσει σε 1-2. Στο 34΄ ο Μάρκος Ντούνης πέτυχε το 0-3, για να κάνει στο 37΄ ο Βασίλης Κωνσταντινίδης το 0-4 με το τελικό 0-5 του πρώτου ημιχρόνου, πέτυχε στο 41΄ και πάλι ο Μάρκος Ντούνης.

Με το 0-5 να είναι το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε τυπική διαδικασία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η κατάκτηση της νίκης ήταν πλεον δεδομένη αν και οι Θεσσαλονικείς έριξαν ρυθμούς, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να εχουν δύο τρεις ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της τιμής μειώνοντας σε 1-5 χωρίς όμως να το καταφέρουν με κυριότερη το νεο δοκαρι του Ζιγκερίδη από πλεονεκτική θέση στο 78. Αντίθετα ποδοσφαιριστής του Άρη ήταν αυτός που σκόραρε για μία ακόμη φορά και πιο συγκεκριμένα όταν στο 90΄ο Λεωνίδας Κυβελίδης διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Μπινόπουλος, Μπάμιος, Δροσάκης (62΄ Μέρτικος), Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Πετκίδης, Τζελέπης (46΄ Μεμέτ), Δραγανίδης, Χισανασβίλι, Εφραιμίδης (87΄ Κουτσούλας), Ζυγκερίδης.

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Τσουμάνης, Μαζουλουξής, Βουτσιάς, Μελισσάς (46΄ Σαμαρόπουλος), Κωνσταντινίδης (60΄Ανδρεάκος), Καζναφέρης, Ντούνης, Καπνίδης, Τάτος (60΄ Μπουλγκουρίδης), Κυβελίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ