Μαύρη σελίδα για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης! Δεν κατεβαίνει στην Καλαμαριά…

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο πέφτει η “αυλαία” της παρουσίας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς πέρα απο τον υποβιβασμό που έχει έρθει εδώ και καιρό, γράφτηκε ακόμη μια… μαύρη σελίδα στην φετινή σαιζόν καθώς  η ιστορική ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά.

Το χειρότερο δεν είναι μόνο το γεγονός πως η ομάδα του Έβρου δεν κατεβαίνει, καθώς  ο λόγος που συμβαίνει αυτό δεν είναι οικονομικός,αλλά το έγκειται στο ότη η ομάδα του Εθνικού δεν συμπληρώνει καν ενδεκάδα! Βλέπετε την φετινή σαιζόν δεν είναι μόνο τα σημαντικά διοικητικά προβλήματα που προέκυψαν αλλά και το γεγονός πως ειδικά το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει και πολύ μεγάλα αγωνιστικά. Μια και αρκετά παιδιά μετά την οριστικοποίηση του υποβιβασμού δεν πηγαίναν όχι μόνο στους αγώνες αλλά ούτε καν στις προπονήσεις, με όλο το φορτίο να τελειώσει η ομάδα όσο πιο αξιοπρεπής γίνεται να την παίρνουν οι λίγοι εναπομείναντες στην ομάδα.

Ενόψει όμως του αγώνα με την Καλαμαριά, που επίσης άσχημο είναι το γεγονός πως απο την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης το ματς είχε πάρει… ιερό σκοπό για να μαζευτούν χρήματα για τον μικρό αθλητή των ακαδημιών του Απόλλωνα τον 13χρονο Ορέστη(θυμηθείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ), τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον προπονητή του Εθνικού Γιώργο Σαριανίδη καθώς στην διάθεση του είναι 8-9 παίκτες καθώς υπάρχουν 3-4 παίκτες που είναι τιμωρημένοι καθώς συμπλήρωσαν κάρτες αλλά και αρκετά προβλήματα τραυματισμού.

Ήδη  έχει ενημερωθεί με σχετικό έγγραφο και η ΕΠΟ αλλά και η ομάδα της Καλαμαριάς όπως φυσικά και οι διαιτητές που δεν θα πάνε στο γήπεδο, με τις επιπτώσεις για την ομάδα του Εθνικού να μην μένουν μόνο το γεγονός της αμαύρωσης της ιστορίας του συλλόγου, αλλά και το γεγονός πως θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο(περίπου στα 300 ευρώ) αλλά και αφαίρεση 2 βαθμών απο το πρωτάθλημα της νέας σαιζόν, που η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα παίξει στο τοπικό του Έβρου.

Ο Απολλωνας τελευταία στιγμή έκλεισε αντί του παιχνιδιού με τον Εθνικό φιλικό με την Κρύα Βρύση, ώστε τα εσοδα να πανε στον Ορέστη.