Με διανυκτέρευση στο Αϊβαλί το ταξίδι της Κ20 του Πανθρακικού μέσω… Τουρκίας για το κύκνειο άσμα με Καλλονή

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και στην Καλλονή στο όμορφο νησί της Λέσβου, που είχε αναβληθεί πριν τέσσερις μήνες στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, πέφτει η αυλαία στο πρωτάθλημα νέων της Super League για τις δύο ομάδες οι οποίες υποβιβάστηκαν και μοιραία δεν θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί στις 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Αγιασου. Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, που θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα για τις ομάδες Κ20 τόσο της Καλλονής όσο και του Πανθρακικού, αφού στην Football League δεν υπάρχει πρωτάθλημα Κ20 (αλλά μόνο Κ19), η ομάδα της Κομοτηνής θα αναχωρήσει την Παρασκευή.

Μάλιστα, επειδή η μετάβαση στο όμορφο νησί της Λέσβου είναι πιο εύκολη και σαφώς πιο φθηνή μέσω Τουρκίας παρά μέσω πχ Θεσσαλονίκης και αεροπορικώς για την Λέσβο, θα γίνει μέσω… Τουρκίας. Οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη θα διανυκτερεύσουν μάλιστα στο Αϊβαλί, από όπου θα περάσουν ακτοπλοϊκώς στη Μυτιλίνη, ενώ θα ακολουθήσουν το αντίστροφο δρομολόγιο επιστροφής.

Όπως προαναφέρθηκε, αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας των δύο ομάδων για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αλλά και… γενικά, δεδομένου του υποβιβασμού των επαγγελματικών ομάδων του συλλόγου. Ο Πανθρακικός με 14 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση και θέλη τη νίκη για να προσπεράσει τον Λεβαδειακό που είναι 15ος με 15 βαθμούς και ολοκληρωμένες τις υποχρεώσεις του.

Η Καλονή είναι 14η, τρίτη από το τέλος δηλαδή, με 20 βαθμούς και με νίκη θα προσπεράσει τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει 22 βαθμούς αλλά και δύο εξ αναβολής παιχνίδια λιγότερα.