Photos: Πανέτοιμη για τον ημιτελικό η Κ17 της Ξάνθης που έφτασε Αθήνα και έκανε και την πρώτη προπόνηση

Μετά από μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά, οι κόποι της προσπάθειας της Κ-17 της Skoda Ξάνθη ανταμείφθηκαν με την είσοδο της ομάδας στο final four. Οι πρωταθλητές Ελλάδος 2014, επιστρέφουν φέτος στην τελική φάση του θεσμού διεκδικώντας την διάκριση, καθώς είχαν τερματίσει στην 2η θέση του Βορείου Ομίλου με 42 βαθμούς.

Στο Περιστέρι, την Πέμπτη (17:00, LIVE ThrakiSportS) οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, την ομάδα που τερμάτισε στην 1η θέση του Νοτίου Ομίλου, ενώ το άλλο χιαστί ζευγάρι είναι το ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (Πέμπτη, 20:30). Οι νικήτριες ομάδες, το Σάββατο θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον τελικό των Κ-17. Όλα τα ματς θα είναι τηλεοπτικά όπως σας είχε προαναγγείλει το ThrakiSportS(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Η Skoda Ξάνθη νωρίς το πρωί της Τρίτης και αφού πήρε το πρωινό της στο ξενοδοχείο Le Chalet των αθλητικών της εγκαταστάσεων στα Πηγάδια, στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της και διασχίζοντας οδικώς την Ελλάδα, έφτασε το απόγευμα στην πρωτεύουσα.

Ο προπονητής Κώστας Μπεδρελής και οι ποδοσφαιριστές του, πραγματοποίησαν αμέσως την πρώτη προπόνηση στο γήπεδο του Περιστερίου καταστρώνοντας τα πλάνα τους για τον ημιτελικό της Πέμπτης με την προπόνηση να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα και σε πολύ καλό κλίμα. Στη συνέχεια η ξανθιώτικη ομάδα κατέλυσε στο ξενοδοχείο.

Η αποστολή της Κ-17 της Skoda Ξάνθη απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, πήρε όλους τους παίκτες ο Κώστας Μπεδρελής θέλοντας έτσι να τους επιβραβεύσει όλους για τους κόπους της φετινής χρονιάς έτσι ώστε να ζήσουν όλοι μαζί αυτή  την σπουδαία εμπειρία: Παπάζογλου Δημήτρη, Πεταλωτή Χρήστο, Μελιόπουλο Δημήτρη, Σαββίδη Νεόφυτο (τ/φ), Καλογιάννη Δημήτρη, Ζουμπουλίδη Θωμά, Τσαπάρη Ευθύμη, Χασάνογλου Φεϊζή, Σουλεϊμάν Οκάν, Ιωσηφίδη Αλέξανδρο, Θεοφυλάκη Δημήτρη, Σπυριντόνοφ Γιώργο, Αθανασιάδη Πρόδρομο, Τζιβανόπουλο Φάνη, Ιωάννου Γιάννη, Ζουρνατζίδη Κώστα (τ/φ), Κιλιμτσίδη Αντώνη, Φιλιππίη Βασίλη, Τενεκέ Κώστα, Παπαστεργίου Συμεών, Ζώτο Βασίλη, Σταματιάδη Δημήτρη, Τηλαβερίδη Γιάννη, Τοπουζίδη Αλέξη και Μπαξεβανίδη Κυριάκο.

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της Skoda Ξάνθη Νίκος Κεχαγιάς. Το τεχνικό επιτελείο απαρτίζεται από τον προπονητή Κώστα Μπεδρελή και τους βοηθούς Κώστα Προδρομίτη, Νίκο Καλαϊτζή. Την αποστολή συνοδεύει ο γιατρός Γιάννης Κουτσογιάννης, ο φυσιοθεραπευτή Αλέξανδρος Βαρνταπετιάν, ο φροντιστής Δημήτρης Σεβδίλης και ο οδηγός Γιάννης Ζώτος.