Τηλεοπτικός ο ημιτελικός των Κ17 της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό! Απο την Τρίτη στην Αθήνα οι Θρακιώτες

Όπως συμβαίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια έτσι και φέτος γνωστοποιήθηκε ότι το φάιναλ φορ του εφηβικού πρωταθλήματος της Super League θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη, και έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθεί ο κόσμος live τις προσπάθειες των τεσσάρων ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα όπως και τα προηγούμενα χρόνια η Nova θα είναι αυτή που θα καλύψει τηλεοπτικά τα παιχνίδια. Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 12 Μαϊού με τον ημιτελικό της Skoda Ξάνθη με τον Ολυμπιακό που θα ξεκινήσει στις 17:00, ενώ εν συνεχεία στις 20:30 θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και του δεύτερου ημιτελικού ΠΑΟΚ – Ατρόμητος. Ο μεγάλος τελικός θα γίνει το Σάββατο 14/5 στις 18:00 το απόγευμα. Ο αγώνας ή (ελπίζουμε) οι αγώνες της ομάδας της Θράκης θα καλυφθούν απευθείας και το ThrakiSportS, που θα βρίσκεται κοντά και σε αυτήν την προσπάθεια.

Άπαντες στην Ξάνθη έχουν πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών της ομάδας που οδήγησαν την Ξάνθη στο τρίτο φάιναλ φορ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τον Κώστα Μπεδρελή να παίρνει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές του τμήματος, θέλοντας έτσι να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα και να δώσει την χαρά σε όλα τα παιδιά της ομάδας, ακόμα και αυτά που μπορεί να μην είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας θα αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί για την Αθήνα, όπου την ίδια μέρα αλλά και την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει προπόνηση στο Περιστέρι.