Photos: 60 κλικ απο το γλέντι των πρωταθλητών Ελλάδας του Region’s Cup της ΕΠΣ Ξάνθης

Σε γνωστή ταβέρνα της Ξάνθης δεξιώθηκε η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης τους ποδοσφαιριστές της που κατέκτησαν τον τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας στον θεσμό του Regions Cup, και θα κληθούν να εκπροσωπήσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο στο Σαν Μαρίνο στις αρχές του Ιούνη.

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα “Η φωλιά του Κούκου” στον Πετεινό το τραπέζι προς τιμή των πρωταθλητών Ελλάδας επίλεκτων ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Ξάνθης που στην πρώτη τους συμμετοχή στην διοργάνωση κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο, και να φέρουν ακόμη μια κούπα στην τροπαιοθήκη της Ένωσης. Οι παίκτες της ομάδας όπως και τα μέλη της διοίκησης που ταξίδεψαν στην Κατερίνη ήταν εμφανώς κουρασμένη αλλά με πολύ καλή διάθεση. Αρκετοί εξ’ αυτών έδωσαν το παρών συνοδευόμενοι απο τις συντρόφους τους και άλλοι με όπλο την καλή τους διάθεση έφτιαξαν το κέφι των παρευρισκομένων.

Την αποθέωση γνώρισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ενώ καταχειροκροτήθηκε όταν αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη και το μήνυμα του προς τους παίκτες της ομάδας. Κατά τα άλλα τα ποτά έρεαν άφθονα οι παίκτες απολάμβαναν τις νοστιμιές και το εξαιρετικό μενού της ταβέρνας, και έτσι κύλησε με αυτό τον όμορφο τρόπο μια κουραστική αλλά συνάμα υπερήφανη στιγμή για όλους όσους μετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ απο το τραπέζι και τον χορό των παικτών της ΕΠΣ Ξάνθης μέσα απο τον φακό του ThrakiSportS…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ