Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Πανθρακικού για «ύποπτο» ματς στο φετινό πρωτάθλημα

Πειθαρχική δίωξη άσκησε στον Πανθρακικό ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου καθώς κρίθηκε ύποπτο προς χειραγώγηση το παιχνίδι ανάμεσα στους Θρακιώτες και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε εκείνο το παιχνίδι, που είχε χαρακτηριστεί τελικός για την παραμονή του Πανθρακικού στην Super League, οι Κομνοτηναίοι προηγήθηκαν δύο φορές αλλά τελικά ηττήθηκαν με 2-4, χάνοντας ουσιαστικά τις τελευταίες ελπίδες τους για παραμονή.

Ο κόσμος είχε ξεσπάσει κατά του τερματοφύλακα της ομάδας Γιώργου Αθανασιάδη, που είχε σώσει μεν στο πρώτο ημίχρονο την ομάδα, αλλά είχε κάνει λάθος επεμβάσεις στο δεύτερο με αποτέλεσμα την ήττα. Μάλιστα είχε προκληθεί και κρίση στις σχέσεις του γκολκίπερ της ομάδας με τον κόσμο, με την ΠΑΕ Πανθρακικός να παίρνει θέση και να στηρίζει τον παίκτη.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη συνολικά σε τρεις ΠΑΕ για ύποπτους προς χειραγώγηση αγώνες το διάστημα από 28/2 έως 6/3 το 2016. Εκτός από την ομάδα της Κομοτηνής η συγκεκριμένη δίωξη αφορά ακόμα τον Πανελευσινιακό και την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά οι διώξεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα:

Της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος Football League Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανελευσινιακός της 6/3/2016).

Της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας  (αγώνας Πρωταθλήματος Football League Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός της 2/3/2016).

 Της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Α.Π.Σ., νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος Super League Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα της 28/2/2016).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ