Θρίαμβος για Μιχαλεντζάκη! Δεύτερος στην Ευρώπη με Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα πεταλούδα!!!

Το παιδί θαύμα της Ελληνικής κολύμβησης κατάφερε για ακόμη μια φορά να εντυπωσιάσει με την παρουσία του, με τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη να κατακτά την δεύτερη θέση στα 100 μέτρα πεταλούδα καταρρίπτοντας μάλιστα το Πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος, κατακτώντας με θριαμβευτικό τρόπο το ασημένιο μετάλλιο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπεν ΑμεΑ που διεξάγεται στην πόλη Φούνσαλ της Πορτογαλίας.

Ο Εβρίτης κολυμβητής ήταν συγκλονιστικός στον τελικό  των 100 μέτρων πεταλούδα κατηγορία S9, μάλιστα έφτασε μια ανάσα ακόμη και από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου που κέρδισε για ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου ο Ιταλός Φεντερίκο Μορλάτσι με χρόνο 1:00.09. Ο 17χρονος Θρακιώτης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο που δεν είναι και λίγο διαλύοντας το προηγούμενο Πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος κατεβάζοντας τον χρόνο στο 1:00.16, και δίνοντας έτσι με αυτή την σπουδαία εμφάνιση το τρίτο μετάλλιο της Ελλάδας στους αγώνες (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης όπως σας αναφέραμε και στο πρωινό μας ρεπορτάζ έδειξε από τα προκριματικά πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση περνώντας στον τελικό με τον τέταρτο καλύτερο χρόνο (θυμηθείτε ΕΔΩ) δείχνοντας έτοιμος για μεγάλα πράγματα, όπως και συνέβη.