Σάκης Μουστακίδης, Μάκης Δημητριάδης και οι υπόλοιποι θριαμβευτές της Γάνδης κόντρα στα… παιδιά τους

Μπήκε ο νέος μήνας και αυτός μεταξύ άλλων μας φέρνει και ένα ξεχωριστό παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική Ομάδα που έφερε το 1987 στην Γάνδη το μοναδικό ελληνικό μετάλλιο σε εθνικό επίπεδο και τα… παιδιά των μελών εκείνης της θρυλικής ομάδας.

Ήταν βλέπετε να μην πάρει μπρος η Εθνική του 1987 και μετά το χριστουγεννιάτικο ματς στην Αγία Παρασκευή θα παίξει και στις 11 Μαΐου στην Πετρούπολη ένα ματς για φιλανθρωπικό σκοπό. Μόνο που σε αυτό οι παλαίμαχοι δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιον σύλλογο αλλά μια ομάδα που θα αποτελείται από τα παιδιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι στην σύνθεση της ομάδας που μετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γάνδης και κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο μετείχαν και δύο Εβρίτες: ο νυν προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης και ο πρώην ομοσπονδιακός και νυν προπονητής των Αμαζόνων Μαΐστρου Μάκης Δημητριάδης.

Βέβαια, αμφότεροι είχαν απουσιάσει από το προηγούμενο φιλικό όπου είχαμε την αναβίωση της ομάδας του 1987 στην Αγία Παρασκευή, αλλά φυσικά έχουν την ευκαιρία να μετάσχουν σε αυτό το νέο εγχείρημα και μάλιστα όχι μόνοι τους αλλά και με τα παιδιά τους, που θα είναι από την άλλη πλευρά του φιλέ.

Η πρωτοτυπία θα έχει ενδιαφέρον όπως και το ματς που θα ακολουθήσει με προπονητές τον ομοσπονδιακό προπονητή Σωτήρη Δρίκο και τον αλεξανδρουπολίτη βοηθό του Κώστα Δεληκώστα με δυο ομάδες που θα αποτελούνται από μίξη των παλιών και των νυν διεθνών.

Θα προηγηθεί αγώνας της γυναικείας ομάδας της Πετρούπολης με την Εθνική Ενόπλων. Ραντεβού λοιπόν στην Πετρούπολη, για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρήματα των εισπράξεων θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιοχής.