Μετά την Κροατία πάει με αξιώσεις (και) στο Αζερμπαϊτζάν ο Γιάννης Ταμουρίδης

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του Γιάννη Ταμουρίδη και της Synergy Baku στον Γύρο της Κροατίας, σειρά παίρνει ο πρώτος αγώνας-στόχος της χρονιάς που θα γίνει στο Αζερμπαϊτζάν από τις 4 έως τις 8 Μαΐου.

Κάνοντας μια ανασκόπηση της παρουσίας του στην Κροατία, που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, θα έλεγε κανείς ότι «αποστολή εξετελέσθη» για τον τεχνικό διευθυντή του Θράκα Ιππέα, ο οποίος με τις εμφανίσεις του κατάφερε να βοηθήσει τον συναθλητή του Μάτιχα Κβάσινα να νικήσει στον Γύρο της Κροατίας και την Synergy Baku να κατακτήσει την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη των ομάδων.

Ο Ταμουρίδης ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 38η θέση της γενικής έχοντας τερματίσει τρεις φορές στη δεκάδα. Στο τελευταίο τεστ πριν τον πρώτο αγώνα-στόχο της χρονιάς ο 35χρονος Έλληνας πρωταθλητής έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος για τον Γύρο του Αζερμπαϊτζάν που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 8 Μαΐου.

Όλη η Synergy Baku έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος στο συγκεκριμένο αγώνα αφού θα γίνει στην έδρα της και θεωρείται μεγάλη ευκαιρία για την αζέρικη ομάδα να διατηρήσει το επιτυχημένο σερί που ξεκίνησε στην Κροατία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Ταμουρίδη είναι η δεύτερη φορά που θα πάρει μέρος στον αγώνα. Πέρυσι κατέλαβε την 15η θέση στη τελική γενική κατάταξη έχοντας ένα πλασάρισμα στην 8η θέση και τους υπόλοιπους τερματισμούς μέσα στην 22άδα.