ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στόχος μόνο η νίκη για τη Φιλία Ορεστιάδας στον τελικό του κυπέλλου ανδρών

Μπορεί στο πρωτάθλημα να κατέλαβε την πέμπτη θέση και να αποκλείστηκε από την φάση των play off, όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη Φιλία δεν σταματάνε, καθώς για την ομάδα της Ορεστιάδας υπάρχει μπροστά η πρόκληση της κατάκτησης του κυπέλλου.

Έτσι οι προπονήσεις και η προετοιμασία για τον τελικό με τον Αστέρα Καβάλας συνεχίζονται κανονικά, με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Ουζουνίδη να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδα πως “στόχος στον τελικό είναι μόνο η νίκη και και αυτήν θα διεκδικήσουμε στις 14 Μαΐου στην Κομοτηνή δίνοντας το καλύτερο εαυτό μας”. Ο ίδιος θεωρεί τον Αστέρα μία από τις ομάδες που είναι φαβορί για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ενώ θεωρεί πως οι δύο ήττες στα παιχνίδια του πρωταθλήματος από την ομάδα της Καβάλας ήταν ένα καλό μάθημα για τη Φιλία, αρκεί να μη γίνουν τα ίδια λάθη.

Η ομάδα της Ορεστιάδας είχε καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος πολλούς τραυματισμούς, όμως αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές επιστροφές παικτών, δίνοντας περισσότερες λύσεις στον προπονητή της Φιλίας. Τέλος γίνεται κάλεσμα στον κόσμο της Ορεστιάδας και της γύρω περιοχής να σταθεί στο πλευρό των παικτών να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας, δίνοντας ώθηση στη Φιλία για τη νίκη στον τελικό.