Με πρωτοβουλία του ζεύγους Χαβίτο το φιλανθρωπικό παιχνίδι μεταξύ της “Μεικτής Αγάπης” και του Άρη!

Ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαΐου και ώρα 20:00 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μεταξύ της ομάδας του Άρη και μιας επίλεκτης ομάδας ποδοσφαιριστών διαφόρων ομάδων της Super League που αποτελούν την Μεικτή Αγάπης, προκειμένου να στηρίξουν το έργο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και οργανώσεων.

Το εγχείρημα αυτό ήταν μια ιδέα του ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού Φρανσίσκο Χαβίτο και της γυναίκας του Μαρία Σόνα οι οποίοι σε συνεργασία και με το Charity Idols έτρεξαν την συγκεκριμένη ιδέα για την διεξαγωγή αυτού του σπουδαίου φιλικού με την συμμετοχή αρκετών γνωστών ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα του Άρη στην έδρα του, σε ένα δυνατό παιχνίδι όπου μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος. Επιπλέον, οι φανέλες των παικτών θα δοθούν στη συνέχεια στο Charity Idols προκειμένου να δημοπρατηθούν και τα έσοδα να διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα.

 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αναστάσιος Κάκος και βοηθοί οι Κωνσταντίνος Βλάχος και Σπύρος Κωνσταντινίδης ενώ στον αγώνα θα παίξουν τόσο ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος όσο και ο έφορος και επενδυτής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θεόδωρος Καρυπίδης. Σε επόμενη ανάρτηση θα γίνει πλήρης αναφορά στους ποδοσφαιριστές της Μεικτής Αγάπης οπού πέρα απο τον Χαβίτο μετέχουν και άλλοι γνωστοί και νυν και πρώην ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού και της Ξάνθης.