Photos: 60 κλικ απο το τουρνουά Ακαδημιών της ΑΕ Ξάνθης και οι απονομές απο παίκτες της Skoda Ξάνθη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Απριλίου  το τρίτο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Ξάνθης στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης, με την συμμετοχή 360 παιδιών απο 11 Ακαδημίες στο τουρνουά οπού διεξήχθησαν αγώνες σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες.

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν κυρίως λόγω της δεκάλεπτης διακοπής καθώς έπεσε δυνατό χαλάζι όλοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένη απο την διοργάνωση με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν τα παιχνίδια αλλά και τα εδέσματα που έφτιαχναν οι ιθύνοντες της ΑΕ Ξάνθης σε όλη την διάρκεια του τουρνουά.

Στο τουρνουά της ΑΕΞ διεξήχθησαν αγώνες για τις ηλικιακές κατηγορίες των Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ και Προτζούνιορ. Συνολικά μετείχαν 11 Ακαδημίες οι οποίες ήταν οι: ΑΕ Ξάνθης, Skoda Ξάνθη, Πανδραμαϊκός, Έσπερος, Φίλιππος Δράμας, Νέστος Χρυσούπολης, Βιστωνίδα, Αμισσός Δράμας, Ελπίς Σαπών, ΑΟ Καβάλας και η Βουλγάρικη Αρντά Κίρτζαλι.

Στο τέλος της πολύ όμορφης διοργάνωσης δόθηκαν μετάλλια σε όλους όσους αγωνίστηκαν, με τις απονομές να κάνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη Πέτρος Ορφανίδης, Οκάν Χατζητερζόγλου, Μανώλης Δεμένικος και Βασίλης Φασίδης. Ενώ το παρών στο τουρνουά έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδές.

Αξίζουν μνείας και οι 12 διαιτητές της ΕΠΣ Ξάνθης που σφύριξαν τους αγώνες με υπεύθυνο διαιτησίας τον Ιρφάν Οτουζμπίρ, στο τουρνουά σφύριξαν οι: Δρακίδης, Ανεστίδης, Ιωαννίδης, Χρυσέλης Γ., Γκέκας, Σιάκκας, Γκαϊτατζής, Ζαχαρίου, Μπιτζιλή, Χαλβατζής, Τσούνος και Τζελέπ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες απο το τουρνουά και τις απονομές που ακολούθησαν…