Photos: 30 κλικ απο το νικηφόρο τελευταίο εντός παιχνίδι της Ροδόπης ’87 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για τον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών η ομάδα της Ροδόπης ’87 που επικράτησε με 2-1 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στο γήπεδο του Ραδιωνικού σταθμού της Κομοτηνής.

Τα κορίτσια της ομάδας της Κομοτηνής χάρις σε τέρματα στην αρχή του δευτέρου μέρους και  στο φινάλε κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της μαχητικής ομάδας της Ημαθίας και να τελειώσουν τα εντός έδρας παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς με νίκη, κάτι που ελπίζουν να κάνουν και στο τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Μέντεκα Καλαμαριάς μετά το Πάσχα.

 

Οι παίκτριες της Βίκυς Περιβολοπούλου έχασαν πολλές και κλασικές ευκαιρίες για να μετατρέψουν το παιχνίδι σε θρίαμβο αλλά δεν είχαν το καθαρό μυαλό και τα εύστοχα τελειώματα όπως στον πρώτο γύρο που «συνέτριψαν» την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με 1-11, με τις φιλοξενούμενες πάντως να βγαίνουν ουκ ολίγες φορές επικίνδυνα προς την εστία της Σταυρακάρα χωρίς όμως να μπορούν να παραβιάσουν την εστία των γηπεδούχων.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα της Κομοτηνής ευτύχησε να προηγηθεί όταν μετά απο λάθος της Ζουμπουλίδου η Πατεράκη έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0. Με την ψυχολογία υπέρ τους τα κορίτσια της Ροδόπης συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις μέχρι και το 70′ καθώς μετά χαλάρωσαν. Κάτι που ωστόσο “πλήρωσαν” στο 78′ με την Παπαδοπούλου με σουτ απο διαγώνια θέση να ισοφαρίζει για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η πίεση της ομάδας της Κομοτηνής έγινε ασφυκτική με τις προσπάθειες των Περιβολοπούλου και Πατεράκη, εις διπλούν μάλιστα, να μην βρίσκουν όμως στόχο. Κάτι που ωστόσο συνέβη με την συμπλήρωση των 90′ όταν η Πατεράκη βρήκε με εξαιρετική ασίστ την Πανίδου που βγήκε μόνη της απέναντι στην Ζουμπουλίδου την οποία νίκησε με διπλή προσπάθεια για να χαρίσει στην ομάδα της τη νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στράτος Στρατούδης με βοηθούς τους Παναγιώτη Σταφυλά και Χαράλαμπο Στρατούδη της ΕΠΣ Έβρου.

 

 

ΡΟΔΟΠΗ 87 (Βίκυ Περιβολοπούλου) : Σταυρακάρα, Κουφού, Γεωργαντά, Γιαμπούρη, Ζαχαριά, Ψαρίδου (65’ Τσουκαλά), Συμεωνίδη, Λισγάρα, Πατεράκη, Πανίδου, Περιβολοπούλου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ (Αθ. Παπαστεργίου): Ζουμπουλίδου, Ταραλά (88΄ Πιστοφίδου), Μουρατίδου, Τσουλτζίδου, Στρίμπα, Μπακάλη, Ιντζεβίδου, Δεληγιαννίδου, Παπαδοπούλου, Κιουτάχιαλη, Κανελάκη.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του Χασάν Χουσείν  της εφημερίδας “Περισκόπιο”…