Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην συντριβή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον Λαγκαδά

Βαριά ήττα με 5-0 γνώρισε ο μαθηματικά υποβιβασμένος προ μηνός Εθνικός Αλεξανδρούπολης στον Λαγκάδα από την πολύ δυνατή στον δεύτερο γύρο ΑΠΕΛ, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ελλειπής ομάδα της Αλεξανδρούπολης, μετά την ήττα της παρέμεινε στους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η ΑΠΕΛ Λαγκαδά, που έχει εξασφαλίσει στην παραμονή της στην κατηγορία, έφτασε τους 49 βαθμούς, ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και κυρίως σώθηκε και μαθηματικά, ενω στον πρωτο γύρο ήταν κατω από τους Εβρίτες. Ο Χαραλαμπίδης έκανε ντεμπούτο κάτω από τα γκολπόστ στην θ’εση του Καλαιτζίδη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17′ με τον έμπειρο Κρυστάλλη και στο 34′ ο Καρασταύρου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αποτέλεσμα, το οποίο το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 62′ ο Κρυστάλλης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, και δύο λεπτά αργότερα ο Βεϊδαμενίδης έκανε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 72′ ο πρωην επιθετικός του Άρη και του Εθνικού Γαζώρου Ντούγκα (φώτο από το παιχνίδι στον πρωτο γύρο που έληξε 0-2).

Την επόμενη και προτελευταία αγωνιστική, στις 8 Μαΐου, ο αδιάφορος Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει το Νέστο Χρυσούπολης που θέλει την νικη για να πιάσει στην δεύτερη θέση την Δόξα Δράμας που δοκιμάζεται στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Σφέτσιας (Σάμου), Παπαλίτσας και Στεφανής (Καρδίτσας).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Καλογεράκης, Λεμονής, Πολίτης, Αθανασίου (69′ Λαβιδάς), Καραμανλής (76′ Καρατζιάς), Σακκαλής, Ντούνγκα, Παναγιωτούδης, Κρυστάλλης (65′ Ξανθόπουλος), Καρασταύρου, Βεϊδαμενίδης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χαραλαμπίδης, Πελτέκης, Κατρανίτσας, Τζορμπατζίδης, Δούπας, Χελιδόνης, Σιμιτσάκης, Μαμούτ (51′ Κυριζάκης), Γκαϊδατζής, Τορομανίδης (65′ Πιλτικάκης), Τσαμουρλίδης