Α2 Ανδρών: Συνεχίζουν στα μπαραζ των πρωταθλητών οι Θρακιώτες του Ηρακλή Χαλκίδας

Ο γηπεδούχος Ηρακλής Χαλκίδας των Γκορτσιανιουκ, Κοντοστάθη και Αλεξάκη είναι η ομάδα που θα συμπληρώσει την τετράδα των μπαράζ ανόδου στην Volleyleague, αφού πήρε την πρώτη θέση στα μπαραζ των δευυεραθλητών.

Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση επικράτησε με 3-0 του νεανικού Πήγασου Πολίχνης στο κλειστό Κανήθου στην Χαλκίδα και με δύο νίκες στα μπαράζ δευτεραθλητών θα συνεχίσει μαζί με την Παλλήνη, την Κύζικο και την Νίκη Αιγινίου στα μπαράζ ανόδου στην μεγάλη κατηγορία. Τα μπαράζ ανόδου θα διεξαχθούν το τριήμερο 6-8 Mαΐου σε ουδέτερη έδρα, ενώ από τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν οι δύο θα πάρουν το εισιτήριο για την Α1 Εθνική κατηγορία. Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-22, 25-21).

Στα μπαραζ παραμονής που διεξάγονται στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας ο Αίαντας Ευόσμου ήταν ο μεγάλος κερδισμένος, αφου νίκησε την τρίτη και τελευταία μέρα με 3-0 την Πολιτεία, έκανε το 3χ3 και θα βρίσκεται και του χρόνου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Αντίθετα την Α2 αποχαιρετούν τα Γιάννενα, η Πολιτεία και ο Κόροιβος που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην Β΄ Εθνική. Η ομάδα της Αμαλιάδας έκανε το καθήκον της και νίκησε την ομάδα των Ιωαννίνων με 3-1, ωστόσο πλήρωσε την ήττα στο τάι μπρέικ από τον Αίαντα.