Παρελθόν απο τον Αστέρα Τρίπολης ο πρώην “πράσινος” Ζησόπουλος που κοιτά προς…εξωτερικό!

Το τέλος της συνεργασίας με επτά ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ξεκινώντας… εκκωφαντικά την ανανέωση του ρόστερ του.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στους Αρκάδες είναι και ο πρώην αμυντικός του Πανθρακικού Γιώργος Ζησόπουλος, που μετά από συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο του Αστέρα Δημήτρη Μποροβήλο, δεν τα βρήκαν και έτσι ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα μείνει ελεύθερος την 30η Ιουνίου.

Πέρα απο τον Ζησόπουλο την ομάδα του Μάκη Χάβου, και τη νέα χρονιά και του Γιώργου Αθανασιάδη, αποχαιρέτησαν και οι Μπαντής, Γκοϊάν, Σανκαρέ,  Λιού, Κιτόκο και Τορμένα.

Μάλιστα ο Ζησόπουλος αναμένεται να αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό εκτός Ελλάδας όπως είχε γραφτεί απο τον Ιανουάριο που είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με διάφορες ομάδες του εξωτερικού(θυμηθείτε ΕΔΩ). Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης αναφέρει τα εξής:

Αυτές τις μέρες πραγματοποιήθηκαν συνεχόμενες συναντήσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Μποροβήλου με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου 2016.

Η διοίκηση ευχαρίστησε θερμά τους Γιώργο Μπαντή, Dorin Goian, Khalifa Sankare, Γιώργο Ζησόπουλο, Braian Lluy, Ritchie Kitoko και Ederson Tormena για όσα σημαντικά προσέφεραν στην ομάδα τα χρόνια που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ και αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας.

Όλοι οι άνθρωποι της ευρύτερης οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους όλα αυτά τα παιδιά, τα οποία συνέδεσαν την παρουσία τους στην ομάδα με χρυσές σελίδες της ιστορίας της. Αντίο φίλοι και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε».