Η ανάρτηση του Μπεργκ για τα 5 γκολ και τον 5χρονο νέο του φίλο από την Αλεξανδρούπολη

Πώς να μην είναι χαρούμενος ο Μάρκους Μπεργκ μετά τα πέντε γκολ που έβαλε κόντρα στον Πανθρακικό; Ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού εξέφρασε τα συναισθήματά του μετά το 6-1 στη Λεωφόρο και φρόντισε μάλιστα να ανεβάσει στο instagram μια φωτογραφία με τον νέο του (θρακιώτη) φίλο!

Ποιον; Μα φυσικά τον πεντάχρονο γιο του Νίκου Βασιλειάδη και της Μάγδας Παπανικολάου που ταξίδεψαν από την Αλεξανδρούπολη για να δουν τον αγώνα Παναθηναϊκού – Πανθρακικού και κατάφεραν, με την βοήθεια της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», να είναι το βλαστάρι τους, που γιόρταζε τα πέμπτα γενέθλιά του, εκείνο από το οποίο παρέλαβε ο Μπεργκ το βραβείο του MVP (θυμηθείτε το σχετικό θέμα του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ).

«Είμαι τόσο ευτυχισμένος με τα πέντε γκολ απόψε και την σπουδαία εμφάνιση της ομάδας. Είναι φανταστικό που είχαμε τόσα πολλά παιδιά στη Λεωφόρο να μας υποστηρίζουν. Αυτός είναι ο Γιάννης, που σήμερα είχε γενέθλια, έγινε 5 χρονών. Μου έδωσε το βραβείο (σ.σ του MVP του αγώνα). Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο μικρέ μου φίλε» έγραψε στο Instagram.

Η σχετική ανάρτηση, με την φωτογραφία του Μάρκους με τον πεντάχρονο Αλεξανδρουπολίτη, ξεπέρασε τα 3.500 likes και έχει δεκάδες σχόλια…