LIVE από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε απευθείας από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Skoda Xanthi Arena των Πηγαδίων και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολουθήσετε την τελευταία παράσταση για την Skoda Ξάνθη στο φετινό πρωτάθλημα και την εξέλιξη στο παιχνίδι της με τον ΠΑΣ Γιάννινα που καίγεται για τους βαθμούς.

Ωρα 18:20 Ο αγώνας ουσιαστικά έχει ενδιαφέρον μονόπλευρο, αφού η Ξάνθη δεν διεκδικεί κάτι ενώ ο ΠΑΣ θέλει να πετύχει την είσοδό του στα πλέι οφ, αν και εφόσον δεν εξασφαλίσει άδεια ο Πανιώνιος.

Ωρα 18:24  Για τον λόγο αυτό έχουν κάνει δυναμική εκδοσμή στην Ξάνθη οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα, διασχίζοντας την Εγνατία Οδό με πούλμαν αλλά και ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα.

Ωρα 18:28  Την ίδια ώρα διεξάγονται όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Super League και από το ThrakiSportS μπορείτε να ενημερώνεστε και για την εξέλιξη στο Παναθηναϊκός – Πανθρακικός με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:32  Η εντεκάδα της Ξάνθης: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Σκούρτης, Νιέτο, Γούτας, Καρυπίδης, Καμαρά, Ντιμιτρόφ.

Ωρα 18:35  Η εντεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος, Τζημόπουλος, Ιλιτς, Ακόστα, Τσουκαλάς, Στρούνα, Κούτρης.

Ωρα 18:40  Είκοσι λεπτά πριν την έναρξη, πάμε να δούμε και τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης, ξεκινώντας με το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του «El Clasico» στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 18:44 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:48 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι το «BEER HOUSE», το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 18:52 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι η βοήθεια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 18:55 Εχουν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια οι δυο ομάδες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι  και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης στο γήπεδο της Ξάνθης

Ωρα 18:58  Πάμε σιγά σιγά για την έναρξη του ματς, τώρα έχουμε την επίσημη είσοδο των δυο ομάδων

Ωρα 19:01 Πριν την έναρξη, μία τιμητική μίνι εκδήλωση στη μνήμη του πρώην παίκτη της Ξάνθης Αντεφέμι που έφυγε από τη ζωή σαν αύριο πριν πέντε χρόνια σε εκελίνη την στροφή της Εγνατίας Οδού, στον δρόμο από την Ξάνθη προς την Καβάλα.

1′ Εναρξη του αγώνα

5′  Εχουν κερδίσει την μάχη της εξέδρας οι γιαννιώτες.

10′  Χωρίς κάποια ουσιαστικά φάση μπροστά στις δύο εστίες στο ξεκίνημα.

14΄ Ωραίο σουτ του Νιέτο, εκτός περιοχής, η μπάλα στην αγκαλιά του Περιστερίδη.

21′  Ακυρώνεται γκολ του ΠΑΣ ως οφσάιντ. Ο Ίλιτς βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, πλάσαρε από κοντά στα δίχτυα του Ζαρόπουλο, αλλά καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ. Πιθανώς να υπάρχει ίδια παράβαση και πιο πριν στη σέντρα του Στρούνα, οπότε μάλλον δίκαιη η απόφαση του διαιτητή.

25′  Σουτ, εντός περιοχής, του Νιέτο. Το γράφουμε για να γράψουμε κάτι, καθώς η μπάλα πέρασε πολύ άουτ.

30′  Μοιρασμένο το παιχνίδι με την συμπληρωση μισής ώρας αγώνα.

35′  Στο μεταξύ έχει ανοίξει το σκορ στην Λεοφόρο, μπορείτε να βλέπετε την εξέλιξη αυτού του ματς με ένα κλικ ΕΔΩ.

37′ Ο Ουσέρο, μετά από οργανωμένη επίθεση της Ξάνθης, σούταρε άουτ από θέση εκτός περιοχής. Κίτρινη στον Τζημόπουλο.

38΄ Πλασέ μακρινό του Γιάκου, ο Ζαρόπουλος εκτός εστίας μα η μπάλα κατέληξε άουτ.

45′  Ενα λεπτό οι καθυστερήσεις.

45+1′  Γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από εκτέλεση φάουλ του Σκουρτη και λάθος απομακρύνσεις από την άμυνα της Ξάνθης, ο Τσουκαλάς εντός περιοχής με δεξί πλασέ σκοράρει και ανοίγει το σκορ. Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

45+2′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Ωρα 19:51 Θυμίζουμε τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης, ξεκινώντας με το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του «El Clasico» στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 19:53 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:55 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι το «BEER HOUSE», το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:57 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι η βοήθεια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

46′ Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με δύο αλλαγές για την Ξάνθη. Στις θέσεις των Σκούρτη και Νιέτο, μπήκαν οι Καπετάνος και Ορφανίδης.

52′ Κίτρινη κάρτα για τον Κούρτη του ΠΑΣ.

53′ Τρομερή ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Καπετάνο να πιάνει την κεφαλιά μόνος του στην μικρή περιοχή αλλά ο Περιστερίδης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

59′ Πρώτη αλλαγήγια τον ΠΑΣ στην θέση του Γιάκου μπήκε ο Ηλιάδης.

60′  Κεφαλιά του Γουτά μετά από κόρνερ του Ντιμιτρόφ πάνω από τα δοκάρια.

68′ Τρίτη και τελευταία αλλαγήγια την Ξάνθη στην θέση του Καμαρά πέρασε ο Τριάδης

72′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΣ στην θέση του Κούτρη πέρασε ο Καρανίκας.

73′ Διπλή επέμβαση του Περιστερίδη σε κεφαλιά του Καρυπίδη στην περιοχή από φάουλ του Λουσέρο.

75′ Σουτ του Καρανίκα μπλόκαρε ο Ζαρόπουλος.

79′ Κίτρινη κάρτα στον Ορφανίδη για επικίνδυνο παιχνίδι.

81′ Φοβερή ευκαιρία με τον Ίλιτς, όταν ο  Σέρβος επιθετικός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βγήκε απέναντι από τον Ζαρόπουλο, έκανε το σουτ, αλλα ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απέκρουσε σωτήρια.

84′ Ο  Ντιμιτρόφ έκανε την σέντρα, ο Καπετάνος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

87′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΣ.  Στην θέση του ‘Ιλιτς πέρασε ο Κοζορώνης.

90′ Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσων

90+1′ Αποβάλλεται ο γυμναστής τερματοφυλάκων Χρήστος Τσελιόπουλος.

90’+3′ Σουτ του Μπαξεβανίδη άουτ.

90+5′ Λήξη αγώνα. Πολύ σημαντική νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα που κατακτά την έκτη θέση και πιθανόν ευρωπαικό εισιτήριο, αν δεν δικαιωθεί η έφεση για την αδειοδότηση του Πανιωνίου. Τελικό αποτέλεσμα Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αυτήν την μετάδοση του ThrakiSportS. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που βλέπετε από κάτω. Ακολουθεί πλούριο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τα Πηγάδια…