LIVE για το Region’s Cup: ΕΠΣ Ξάνθης -ΕΠΣ Κοζάνης και ΕΠΣ Θράκης -ΕΠΣ Δράμας

Παρακολουθήστε απευθείας την εξέλιξη στους νοκ άουτ αγώνες ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Κοζάνης και ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Δράμας που διεξάγονται για την πρεμιέρα του Region’s Cup. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο γήπεδο της Ασπίδας στην Ξάνθη, ενημερώνεται και από τον Γιώργο Σκουταρίδη του RodopiSports για την εξέλιξη στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα παιχνίδια ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Κοζάνης και ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Δράμας για το Region’s Cup, μια διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Ωρα 15:25 Στην διοργάνωση συμμετέχουν ομάδες από διάφορες ΕΠΣ της Ελλάδας με ερασιτέχνες παίκτες ηλικίας από 19 εως 40 χρονών. Τα παιχνίδια γίνονται με τη μορφή νοκ άουτ, δηλαδή ένα παιχνίδι και σε περίπτωση ισοπαλίας έχουμε παράταση και στη συνέχεια πέναλτι, με σκοπό να αναδειχθεί η νικήτρια από την Ελλάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ωρα 15:29  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν υπογράψει σε όλη την διάρεκια της καριέρας τους επαγγελματικό συμβόλαιο. Συνολικά εννιά ΕΠΣ από όλη τη χώρα δήλωσαν συμμετοχή, με την ΕΠΣ Θράκης να συμμετέχει για δεύτερη φορά (πριν δυο χρόνια είχε φτάσει μέχρι τον ελληνικό τελικό) και την ΕΠΣ Ξάνθης να πραγματοποιεί την παρθενική της συμμετοχή.

Ωρα 15:34  Οι επίλεκτοι της ΕΠΣ Ξάνθης υποδέχονται στο ΔΑΚ(Ασπίδα) Ξάνθης  την ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης, ευελπιστώντας να καταφέρουν στην πρώτη τους συμμετοχή στον θεσμό να πετύχουν και τη πρώτη τους νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι βάση της κλήρωσης, η ΕΠΣ Ξάνθης θα έπαιζε με το νικητή της αναμέτρησης της ΕΠΣ Κοζάνης με αυτή του Κιλκίς, αλλά το Κιλκίς αποσύρθηκε τελικά με αποτέλεσμα να περάσει άνευ αγώνα.

Ωρα 15:39  Από την άλλη, στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού σταθμού της Κομοτηνής η ΕΠΣ Θράκης θα υποδεχτεί την ομάδα της ΕΠΣ Δράμας με τους παίκτες του Σπύρου Κουτσογιάννη να ευελπιστούν σε μια ανάλογη πορεία με αυτή που είχε γίνει προ διετίας. Μάλιστα και στην τότε πορεία η ΕΠΣ Θράκης είχε ξεκινήσει αντυιμετωπίζοντας την ΕΠΣ Δράμας και την είχε αποκλείσει.

Ωρα 15:45  Θυμίζουμε ότι οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα βρεθούν στην 2η αγωνιστική στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό οπού θα βρούν απέναντι τους το νικητή του Νότιου Ομίλου. Για τον Νότιο όμιλο για την 1η αγωνιστική έχουμε τις αναμετρήσεις ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης – ΕΠΣ Άρτας και ΕΠΣ Εύβοιας – ΕΠΣ Χανιών.

Ωρα 15:58  Πάμε στις συνθέσεις από την Κομοτηνή. Για την ΕΠΣ Θράκης ξεκινούν οι Κορωνάκης, Μάναλης, Μόσχος, Βαβούρας, Ταμαμης, Κιπριτσόγλου, Αντωνιάδης, Φλέκας, Αμέτ Ερκάν, Βάσκος, Μαραγκός. Για την ΕΠΣ Δράμας οι Παγκάκης, Δεληκωστίδης, Κισίδης Κ, Μητρούσης, Τσιάρας, Μουχτάρης, Παπακωνσταντίνου, Βουτσινάς, Γρηγοριάδης, Παπαδόπουλος και  Κισίδης Α.

Ωρα 16:02  Πάμε στις συνθέσεις από την ΕΠΣ Ξάνθης. Για τους γηπεδούχους ξεκινούν οι Ρούφος, Μπουνταγκίδης, Σαρηγιαννίδης Αλ., Τζαμπαζ Χακή, Τουργαΐδης Κ, Κατσής, Σαρηγιαννίδης Π, Μαυρόπουλος, Τουργαΐδης Σ, Καραγκιόζης, Κοτόπουλος. Για την Κοζάνη οι Αθανασιάδης, Ντούκα, Κουτσομήτρος, Ντούρμισι, Νασιόπουλος, Τσιούκρας, Κέσογλου, Μαλουτάς, Ακριτίδης, Καραγεώργος, Μαρούδας.

Ωρα 16:06  Δεν έχουν αρχίσει ακόμα τα παιχνίδια, τώρα η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο στην Κομοτηνή

Ώρα 16:09  Βγήκαν οι ομάδες και στην Ξάνθη, σε λίγο ξεκινά το παιχνίδι. Ήδη διανύπουμε τις πρώτες στιγμές στην Κομοτηνή.

Ωρα 16:17  Συμπληρώθηκε πρώτο δεκάλεπτο στην Κομοτηνή, με υπεροχή για την ΕΠΣ Θράκης που είχε και την πρώτη ευκαιρία με τον Μαραγκό που μπήκε από αριστερά αλλά δεν πλάσαρε όσο καλά θα ήθελε

Ωρα 16:27  Στο γήπεδο της Ασπίδας έχουμε μεγάλη ευκαιρία για την γηπεδούχο ομάδα, δοκάρι για την ΕΠΣ Ξάνθης με εκτέλεση φάουλ του Στελιου Τουργαΐδη.

Ωρα 16:33  Γκοοοοοοοοοοοοολ στην Κομοτηνή. Η γηπεδούχος ομάδα προηγείται με τέρμα του Βασκου. Σεντρα από δεξια ο Αντωνιάδης, χάνει την μπάλα ο τερματοφύλακας, παρεμβάλεται ο Βάσκος και την στελνει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ στο 26ο λεπτό. ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Δράμας 1-0.

Ωρα 16:34  Ευκαιρία για την Κοζάνη, αλλά ο Ρουφος νικά σε τετ α τετ τον Καραγεώργο και διατηρείται το μηδέν για την εστία της γηπεδούχου ομάδας.

Ωρα 16:40  Τρομερή ευκαιρία για την ΕΠΣ Θράκης. Στο 33′ ο Ερκάν έβγαλε την μπαλιά για τον Μαραγκό, αυτός πλάσαρε και πάνω στην γραμμή έσωσε την Δράμα από δεύτερη παραβίαση του τέρματός της ο Μητρούσης.

Ωρα 16:53  Τέλος πρώτου μέρους στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Δράμας 1-0

Ωρα 16:55 Τέλος πρώτου μέρους και στο γήπεδο της Ασπίδας. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΕΠΣ Ξάνθης Ξανθης- ΕΠΣ Κοζάνης 0-0

Ωρα 17:04  Εναρξη του δεύτερου μέρους στην Ξάνθη με αλλαγή για την Κοζάνη. Ο Δηβιγέλης μπήκε στη θέση του Κεσογλου.

Ωρα 17:06  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου στην Κομοτηνή με δυο αλλαγές για την Δράμα. Βγήκαν εκτός οι Παπαδόπουλος και Μουχτάρης και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι Γκότσης και Κωνσταντινίδης.

Ωρα 17:11 Μεγάλη φάση για τον Μαρούδα της Κοζάνης, που βγήκε απέναντι από τον Ρούφο το σουτ του όμως πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ξανθιώτη τερματοφύλακα

Ωρα 17:13  Μεγάλη ευκαιρία στην Κομοτηνή για την ομάδα της Δράμας. Στο 50′ ο Γρηγοριάδης μπήκε στην περιοχή, περασε την μπαλα απο Κορωνάκη, πάνω στην γραμμή ο Ταμάμης έδιωξε την μπάλα και αποσώβησε το γκολ.

Ωρα 17:14 Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη στο 54′, ο Κυριαζίδης μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και ο Κατσής βγαίνει εκτός.

Ωρα 17:18   Γκοοοοοοοοοοοοολ στην Κομοτηνή. Η ΕΠΣ Θράκης στο 56′ διπλασιάζει τα τέρματά της. Ο Μαραγκός έκανε σεντρα σουτ από αριστερά, η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα και ο τερματοφύλακας αμντί να την διώξει, την έσπρωξε ακόμα περισσότερο στα δίχτυα του για να διαμορφωθεί το ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Δράμας 2-0

Ωρα 17:21  Καλή στιγμή για την Ξάνθη, ο Κυριαζίδης έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και διαγώνια θέση αλλά η μπάλα πέρασε μόλις αουτ

Ωρα 17:29  Ευκαιρία στην Κομοτηνή για την ομάδα της Δράμας, όμως το πλασέ του Βουτσινά πέρασε λίγο άουτ.

Ωρα 17:30  Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη στο 70′ ο Μπαϊρακταρίδης αντί του Κοτόπουλου

Ωρα 17:33  Δυο αλλαγές στην Κομοτηνή. Στο 70ο λεπτό βγήκε ο Παπαδόπουλος κα μπήκε ο Κασαπίδης για την Δράμα, βγήκε ο  Φλεκας και μπήκε ο Βασιλακάκης για την ομάδα της ΕΠΣ Θράκης.

Ωρα 17:38 Μεγάλη φάση για την Ξάνθη. Πάσα του Καραγκιόζη στο Πέτρο Σαρηγιαννίδη, τον πρόλαβε πριν πλασάρει ο γκολκίπερ που βγήκε γρήγορα και τον ανέκοψε

Ωρα 17:39  Ευκαιρία για την Δράμα στην Κομοτηνή, στο 79ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ωρα 17:41  Αλλαγή για την ΕΠΣ Θράκης στο 81′, έξω ο Αντωνιάδης και μέσα ο Δεμερτζίδης

Ωρα 17:53 Τέλος κανονικής διάρκειας του αγώνα στο γήπεδο της Ασπίδας. Οδηγούμαστε σε ημίωρη παράταση. Αποτέλεσμα κανονικής διάρκειας του αγώνα; ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Κοζάνης 0-0.

Ωρα 17:55  Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή. Μεγάλη πρόκριση για τους γηπεδούχους στην επόμενη φάση, θα περιμένουν από την παράταση στην Ξάνθη να μάθουν τον αντίπαλό τους. Τελικό αποτέλεσμα: ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Δράμας 2-0

Ωρα 17:58 Εναρξη της παράτασης στην Ξάνθη με αλλαγή για την Κοζάνη, που ολοκληρώνει τις διορθωτικές κινήσεις που μπορεί να κάνει.

Ωρα 18:05 Μεγάλη φάση για την Ξάνθη! Σουτ του Γιάννη Καραγκιόζη έξω από την περιοχή δύσκολα στην γωνιά του ο κιπερ της Κοζάνης έδιωξε σε κόρνερ στο 7′ της παράτασης.

Ωρα 18:14 Τέλος πρώτου ημιχρόνου παράτασης χωρίς σκορ. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους παράτασης: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Κοζάνης 0-0

Ωρα 18:16 Ξεκίνησε το δευτερο ημίχρονο της παράτασης.

Ωρα 18:23 Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Ξάνθη με τον Αλή Γκιογκιόρ να περνά στην θέση του Χακή Τζαμπάζ.

Ωρα 18:32  Τέλος του αγώνα στην Ξάνθη. Δεν αναδείχθηκε νικητής και η αντίπαλος της ΕΠΣ Θράκης στα ημιτελικά του Regions Cup θα αναδειχθεί στα πέναλτι. Αποτέλεσμα και της παράτασης: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Κοζάνης 0-0

Ωρα 18:39  Ξεκινά η διαδικασία, πρώτη εκτελεί η Κοζάνη με τον Αποστολίδη. Γκολ, προηγείται με 1-0.

Ωρα 18:40  Πρώτη εκτέλεση για την Ξάνθη. Αποκρούει ο τερματοφύλακας το χτύπημα του Καραγκιόζη.

Ωρα 18:41  Δεύτερη εκτέλεση για την Κοζάνη, αποκρούει ο Ρούφος την εκτέλεση του Τσιούκρα.

Ωρα 18:42 Δεύτερο χτύπημα για την Ξάνθη, γκοοοοοοοοολ ο Στελιος Τουργαΐδης. 1-1!

Ωρα 18:43  Τρίτη εκτέλεση για την Κοζάνη, αποκρούει και πάλι ο Ρούφος που θα σταματήσει αυτή την φορά των Ντούκα.

Ωρα 18:44  Τρίτη εκτέλεση για Ξάνθη, γκοοοοοοοοοοοολ ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης! Μπροστά η Ξάνθη με 2-1 έπειτα από τρεις εκτελέσεις πέναλτι.

Ωρα 18:45  Τέταρτη εκτέλεση για την Κοζάνη, νέα μεγάλη απόκρουση του Ρούφου που θα σταματήσει και τον Μαλούτα!!!

Ωρα 18:46  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ ο Κυριαζίδης και τέλος του αγώνα! Η Ξάνθη προκρίνεται στην επόμενη φάση του Region’s Cup.