Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής και οι αντίπαλοι για Ασπίδα Ξάνθης, ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής

Με τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών και τα βλέμματα να είναι στραμμένα στη μάχη για το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου, καθώς και στη μάχη της ουράς, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν.

Για το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου στη Β΄ Εθνική η Ασπίδα φαίνεται πως το κρατάει σφιχτά στα χέρια της και με νίκη την Κυριακή στην Καλαμαριά με αντίπαλο την Αρετσού το κάνει δικό της. Η ψυχολογία είναι στα ύψη για την ομάδα της Ξάνθης, η οποία δεν θα αγωνιστεί και πάλι μόνη, καθώς θα έχει και σε αυτό το παιχνίδι την συμπαράσταση των φίλων της. Η Αρετσού βρίσκεται αυτή τη στιγμή μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού και αν υποβιβαστούν από 4 ομάδες και πάνω τότε δεν έχει καμία τύχη και έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά.

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία υποδέχεται τη Χαλκηδόνα. Στην ομάδα της Κομοτηνής δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα και θέλουν να αφήσουν πίσω τους τρεις τελευταίους αγώνες. Αντίθετα η Χαλκηδόνα βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας και θέλει τη νίκη, καθώς η 9η θέση εξασφαλίζει σίγουρα τη σωτηρία, εν αντιθέσει με τη 10η, η οποία μπορεί να εξασφαλίζει και αυτή σωτηρία, μπορεί να οδηγεί σε μπαράζ, ακόμα όμως και στον υποβιβασμό.

Τέλος ο ΓΑΣ Κομοτηνή αγωνίζεται στην Περαία με αντίπαλο τον Ζέφυρο, σε ένα από τα αδιάφορα παιχνίδια της αγωνιστικής, καθώς και οι δύο ομάδες είναι χωρίς στόχους. Το μόνο κίνητρο και για τους δύο είναι η κατάληψη της πέμπτης θέσης, στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα της Κομοτηνής, ενώ ο Ζέφυρος είναι ένα βαθμό πίσω.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της ερχόμενης Κυριακής ξεκινάνε στις 18:00 το απόγευμα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΔΑΚ Καλαμαριάς:  Αρετσού – Ασπίδα Ξάνθης 

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΑΕ Κομοτηνής – Χαλκηδόνα

Κ.Γ. Μουδανιών:  Γαλάτιστα-Ορφέας Ν. Σκοπού

ΔΑΚ Ποταμουδίων:  Ελευθερούπολη – ΧΑΝΘ

Κ.Γ. ΒΑΟ:  ΒΑΟ – Αγ. Βαρβάρα

Κ.Γ. Γέφυρας:  Γέφυρα – Ίκαροι Σερρών

Κ.Γ. Περαίας:  Ζέφυρος 02 – ΓΑΣ Κομοτηνή