Έσβησε το χαμόγελο της 14χρονης Έλενας βυθίζοντας στο πένθος τους κολυμβητικούς συλλόγους της Αλεξανδρούπολης

Για το μεγάλο ταξίδι δίχως επιστροφή ξεκίνησε την Κυριακή ένα 14χρονο κορίτσι από την Αλεξανδρούπολη, χτυπημένο σε τόσο μικρή ηλικία από την επάρατο νόσο.

Έσβησε το χαμόγελο της μικρής Έλενας, που ήταν αθλήτρια του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης και έδωσε μάχη με την ασθένειά της μέχρι τέλους.

Εξαιτίας της απώλειας και του βαρύτατου πένθους, δεν πραγματοποιείται καμία προπόνηση σε Μικρή Πισίνα, Ακαδημία Εκμάθησης, Προαγωνιστική και Αγωνιστική Ομάδα την Δευτέρα (4/4) στο κλειστό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΦΘΑ, η οποία εκδόθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής και επισημαίνει: «Σήμερα γίναμε φτωχότεροι..! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ ΜΑΣ!!!».

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, όπου αναφέρονται τα εξής:
«Ο Nαυταθλητικός όμιλος Αλεξανδρούπολης εκφράζει την οδύνη του για την αναπάντεχη απώλεια της μικρής αθλήτριας του ΟΦΘΑ Έλενας και συλλυπείται βαθύτατα την οικογένεια της. Ας να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Ρουσσίδου, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ανέφερε: «Ήσουν ΈΝΑΣ ΆΓΓΕΛΟΣ ΈΛΕΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΆ…ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΌΣΟ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ…ΉΣΟΥΝ ΤΌΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΌΤΑΝ ΉΣΟΥΝ ΜΈΣΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΟΎΣΕΣ… ΕΛΑΜΠΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΟΥ… ΣΟΥ ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ…ΟΤΙ Ή ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Φ.Θ.Α ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΌΣΟ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕ ΞΕΧΆΣΕΙ ΠΟΤΕ… ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΏΝΕΙ ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ ΑΓΏΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΉ ΣΟΥ… ΣΤΗ ΜΝΉΜΗ ΣΟΥ…ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΈΛΕΝΑ….ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ…».

Ο χαμός της μικρής Έλενας έχει συγκλονίσει όχι μόνο τις κολυμβητικές ομάδες της πρωτεύουσας του Έβρου αλλά γενικά όλη την Αλεξανδρούπολη και όχι μόνο. Είναι ανθρώπινο. Ένας κόμπος σχηματίζεται στο άκουσμα μιας τέτοιας θλιβερής είδησης για ένα παιδί που μόλις έχει χαθεί…