ΕΠΣ Θράκης: Οι “επίλεκτοι” του Σπύρου Κουτσογιάννη για το Region’s Cup

Ανακοινώθηκαν απο τον Ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Θράκης Σπύρο Κουτσογιάννη οι παίκτες που επελέγησαν για να μετέχουν στην αποστολή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης στο Regions’ Cup που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η ομάδα της ΕΠΣ Θράκης η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα της ΕΠΣ Δράμας την Τετάρτη 13 Απριλίου στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό, αποτελείται απο 24 παίκτες που επέλεξε ο Ενωσιακός τεχνικός της Ένωσης απο σωματεία της Ένωσης. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι μικρότεροι σε ηλικία στη αποστολή είναι οι τρεις 97αρηδες Βλαδιμηρίδης, Κορωνάκης και Γάϊδας.

Τους περισσότερους παίκτες στην αποστολή τους έχει η Δόξα Προσκυνητών που είδε 8 ποδοσφαιριστές της να είναι στην επιλογή, ενώ ακολουθούν ο ΠΑΟΚ Κοσμίου με 7, η Κυπελλούχος Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με 5, 2 έχει ο Αετός Μίσχου ενώ απο 1 έχουν στην αποστολή Ορφέας Στρύμης και Ελπίδα Σαπών.

Αναλυτικά η αποστολή ΕΠΣ Θράκης για το Region’s Cup, ανα ομάδα και με την σεiρά που βρίσκονται οι ομάδες στην βαθμολογία των πλέι οφ (η φωτογραφία είναι απο την ομάδα που προ διετίας εκπροσώπησε την ΕΠΣ Θράκης στην πρώτη διοργάνωση του Region’s Cup, επί Νίκου Ιωσηφίδη στη θέση του Ενωσιακού Προπονητή). Αναλυτικά οι τωρινές επιλογές του Σπύρου Κουτσογιάννη:

Δόξα Προσκυνητών:

Γιώργος Βλαδιμηρίδης

Γιώργος Σιδηρόπουλος

Γιώργος Μόσχος

Κωνσταντίνος Μαδούρας

Χρήστος Βάσκος

Στέλιος Βασιλακάκης

Θωμάς Τσέκος

Κωνσταντίνος Φαρασόπουλος

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου:

Λευτέρης Αμοιρόπουλος

Ευάγγελος Γάϊδας

Παναγιώτης Μαραγκός

Αντώνης Παππούς

Ανέστης Ντεμερτζίδης

ΠΑΟΚ Κοσμίου:

Λόρενς Ταμάμης

Γιώργος Κυπιρτόγλου

Χρήστος Φλέγγας

Στέλιος Ξενάκης

Νίκος Μάναλης

Αμέτ Ερκάν

Εφτούν Μπουταχτσή

Αετός Μίσχου:

Εμρέ Χαμζά

Βασίλης Αντωνιάδης

Ελπίδα Σαπών:

Αθανάσιος Καραθανάσης

Ορφέας Στρύμης:

Γιάννης Κορωνάκης