Super League: Βαριά ήττα για τους Νέους του Πανθρακικού απο τον Ολυμπιακό

Δεν κατάφεραν να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση οι παίκτες της Κ20 του Πανθρακικού απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό γνωρίζοντας βαριά ήττα με 5-0 στο γήπεδο του Ρέντη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν αρκετά νωρίς το σκορ με τον Μανθάτη στο 9′ να τελειώνει ιδανικά δική του ατομική προσπάθεια, ενώ στο 31′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Πειραιά. Στο 42′ οι γηπεδούχοι “καθάρισαν” το παιχνίδι όταν μετά απο σέντρα του Μανθάτη ο Βατουσιάδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο  με γκολ για τους γηπεδούχους, καθώς στο 49′ ο Μανθάτης έκανε την κάθετη ο Τσιλίκης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού και με πλασέ έκανε το 4-0. Στο 82′ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Σαλιάκα ο Βατουσιάδης με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ξανά με το κεφάλι κάνοντας το 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη παρέμεινε στην τελευταία θέση έχοντας 13 βαθμούς μετά από 26 αγώνες, ενώ ο Ολυμπιακός είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα καθώς μετά από 24 παιχνίδια έχει 68 βαθμούς, έξι περισσότερους από τον ΠΑΟΚ που έχει παίξει 26 παιχνίδια. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλόπουλος με βοηθούς τους Λιακώνη και Ζορμπά.