LIVE από το Στάδιο Καραϊσκάκη: Ολυμπιακός – Πανθρακικός 4-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανθρακικό για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο δίωρο για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Πανθρακικός για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το ματς διεξάγεται στο άδειο καραϊσκάκη ταυτόχρομα με όλα τα άλλα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής.

Ωρα 18:42  Αξίζει πριν ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση   σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:45 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:49 Tέλος, ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση των μεταδόσεων του Πανθρακικού την εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη και έχει πλήρες αθλητικό ένθετο, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε σε συνεργασία και με την ομάδα του ThrakiSportS για όλα τα αθλητικά νέα της εβδομάδας που πέρασε,  αλλά και τον ραδιοφωνικό σταθμό Hit FM,  που εκτός από την καλύτερη μουσική της πόλης, έχει εξασφαλίσει και τα αποκλειστικά δικαιώματα ραδιοφωνικής μετάδοσης των αγώνων της ΕΠΣ Θράκης.

Ωρα 18:53  Πάμε στην ενδεκάδα του Πανθρακικού, που τώρα εκφωνείται από τα μεγάφωνα. Αθανασιάδης στο τέρμα, Παπαγεωργίου δεξί μπακ, αριστερά ο Ποτουρίδης που επιστρέφει σε γνωστά λημέρια, στόπερ οι Μελίσσης και Μπουγαϊδης, αμυντικά χαφ οι Τσιάρας και Γαβριηλίδης, δεξί εξτρέμ ο Ντιγκινί και αριστερό ο Μπαϊκαρά. Ο Ηλιάδης σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ίγκορ που είβναι η αιχμή του δόρατος της επιθετικής γραμμής των Κομοτηναίων.

Ωρα 18:56  Για τον Ολυμπιακό ξεκινά ο Καπίνο στα γκολπόστ,  δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερά ο Τσιμίκας, Σιόβας και Μποτία τα δύο στόπερ, κέντρο με Ζντιέλαρ και Καμπιάσο, εξτρέμ οι Ερνάνι και Πάρντο, δεκάρι ο Τσόρι και βασικό φορ ο Πουλίδο.

Ωρα 18:58  Μπαίνουν στο γήπεδο οι δύο ομάδες υπό τους ήχους του ύμνου του Ολυμπιακού.

Ωρα 19:00 Σε λίγο η έναρξη, την ίδια ώρα διεξάγονται όλα τα παιχνίδια, θυμίζουμε ότι το ThrakiSportS μεταδίδει live και το Πλατανιάς – Skoda Ξάνθη που μπορείτε να παρακολουθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.

1′  Εναρξη του αγώνα

5′  Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο το πρώτο πεντάλεπτο στο παιχνίδι.

8′  Πρώτη υποψία ευκαιρίας για Ολυμπιακό. Ο Τσιμίκας έδωσε σε Ερνάνι αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ψηλά άουτ.

14′ Σουτ του Ερνάνι που βρίσκει και στο χέρι του Μπουγαϊδη και έτσι σφυρίζεται φάουλ και δέχεται κίτρινη ο Μπουγαϊδης.

16′ Έξυπνη εκτέλεση φάουλ από Τσόρι που βρήκε και στο τείχος αλλά η μπάλα περνά λίγο έξω στην πιο ουσιαστική ευκαιρία του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής στο ματς.

20′  Εχουμε γκολ στην Κρήτη και τον αγώνα Πλατανιά – Ξάνθης, αναλυτικά με ένα κλικ ΕΔΩ.

25′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετική μπαλιά Καμπιάσο αλλά κακή προβολή που πέρασε άουτ από τον Πάρντο που είχε βγει σε θέση βολής.

26′  Γκολ για τον Ολυμπιακό. Σκόρερ ο Αλαν Πουλίδο. Ωραία κούρσα του Ερνάνι από πλάγια θέση και μπαλιά ασίστ στον Πουλίδο που με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.. Ολυμπιακός – Πανθρακικός 1-0

29′ Πολύ καλή στιγμή για τον Πανθρακικό με προσπάθεια του Μπαϊκαρά από καλή θέση και μετά κίνηση και σουτ του Ηλιάδη, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

31‘  Σε άλλα ματς που διεξάγονται την ίδια ώρα είναι στο 1-1 ο Παναθηναϊκός με τη Βέροια, 0-0 η ΑΕΚ στην Καλλονή, 0-0 ο Πανιώνιος με ΠΑΟΚ και πάντα χάνει στην Κρήτη η Ξάνθη, το μ =ατς της οποίας πάντα μπορείτε να βλέπετε εδώ.

32′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Έξω ο Καμπιάσο λόγω τραυματισμού. Κασάμι στην θέση του.

35′  Και άλλο γκολ στο Πλατανιάς – Ξάνθη, κακά τα μαντάτα για την έτερη ομάδα της Θράκης.

37′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ερνάνι βρέθηκε απέναντι στονΑθανασιάδηαπό ωραία κάθετη του Πάρντο, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

39′  Γκολ ο Ολυμπιακός. Σκόρερ ο Πάρντο. Σημαντικό μερίδιο όμως έχει ο Τσιμίκας. Ο νεαρός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, την “έσπασε” στον Πουλίδο και αυτός έβγαλε ωραία ασίστ στον  Πάρντο με τον κολομβιανό να διαμορφώνει το Ολυμπιακός – Πανθρακικός 2-0.

41′ Γκολ ο Ολυμπιακός. Σέντρα Πάρντο, κεφαλιά Πουλίδο σε Ερνάνι και από εκεί με σουτάρα διαμορφώθηκε το Ολυμπιακός – Πανθρακικός 3-0.

45′  Ενα λεπτό οι καθυστερήσεις. Στην συμπλήρωση του 45λεάπτυ είχαμε ένα καλό σουτ του Πάρντο με τον Αθανασιάδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

45+1′  Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ολυμπιακός – Πανθρακικός 3-0

Ωρα 19:51  Θυμίζουμε ότι την αναμέτρηση   σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:54 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:58 Tέλος, ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση των μεταδόσεων του Πανθρακικού την εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη και έχει πλήρες αθλητικό ένθετο, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε σε συνεργασία και με την ομάδα του ThrakiSportS για όλα τα αθλητικά νέα της εβδομάδας που πέρασε,  αλλά και τον ραδιοφωνικό σταθμό Hit FM,  που εκτός από την καλύτερη μουσική της πόλης, έχει εξασφαλίσει και τα αποκλειστικά δικαιώματα ραδιοφωνικής μετάδοσης των αγώνων της ΕΠΣ Θράκης.

Ωρα 20:01  Πάμε για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

46′  Εναρξη δευτέρου μέρους

49′ Κασάμι σε Πάρντο και σουτ του Κολομβιανού που βγάζει δύσκολα ο αντίπαλος κίπερ. Έχει βρει και σε πόδι αντιπάλου η μπάλα.

54′  Στο έδαφος βρέθηκαν στα προηγούμενα λεπτά Ιγκόρ και Καμπιάσο, συνεχίζουν όμως και οι δύο

56′ Ο Πουλίδο φώναξε για χέρι και πέναλτι.

60‘  Ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Πάνω στο τείχος το φάουλ του Ποτουρίδη μετά από “κομπίνα” με τον Ίγκορ.

62′  Μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό. Μπαλιά Τσιμίκα στον Ερνάνι που παίρνει την κεφαλιά και βγαίνει τετατέτ στέλνοντας την μπάλα έξω.

63′  Νέα φάση για τον Ολυμπιακό. Κλέβει ο Ερνάνι και κάνει ένα ωραίο σουτ με τον κίπερ του Πανθρακικού να βγάζει έξω με δυσκολία την μπάλα.

64′  Δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Σουτ του Κασάμι, διώχνει ο Αθανασιάδης με την βοήθεια και του δοκαριού.

66′ Σουτ του Τσόρι με τον Τσιάρα να βάζει μπροστά το σώμα του και να βάζει κόντρα για να καταλήξει η μπάλα στον κίπερ του Πανθρακικού.

68′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. εξω ο Τσόρι, μέσα ο Σεμπά.

70′  Αλλαγή για τον πανθρακικό. Βγαίνει ο Ηλιάδης, μέσα ο Μουδούρογλου.

72′  Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Μπαίνει ο Ρίζος αντί του Παπαγεωργίου.

74′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Κεφαλιά του Μουδούρογλου και πολύ καλή επέμβαση Καπίνο σε κόρνερ.

80′  Απίστευτα πράγματα δέκα λεπτά πριν το τέλος στα άλλα ματς, η ΑΕΚ παραμένει στο 0-0 με την Καλλονή, η Ξάνθη χάνει στην Κρήτη, ο Παναθηναϊκός είναι στο 2-2 με την Βέροια, ο Πανιώνιος κερδίζει τον ΠΑΟΚ.

83′  Δεύτερη αλλαγή για Ολυμπιακό. Ο Χουτεσιώτης παίρνει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στην Super League κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, παίρνει την θέση του Καπίνο.

87′  Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Στοϊνοβιτς. Ο Ψάλτης στην θέση του Ίγκορ.

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+1′ Ευκαιρία για Ολυμπιακό, σουτ του Σεμπά με τον Αθανασιάδη να διώχνει ξανά την μπάλα.

90+3′  Γκολ για τον Ολυμπιακό. Σκόρερ ο Ερνάνι. Εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Σεμπά , βγήκε απέναντι από τον Αθανασιάδη που έκανε δέκα αποκρούσεις σήμερα αλλά δεν μπόρεσε για άλλη μια φορά να κάνει κάτι και είδε την μπάλα να καταλήγει τέταρτη φορά στα δίχτυα του.

90+4′  Καπάκι το τέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Ολυμπιακός – Πανθρακικός 4-0.