Και πρωταθλητής στην ΕΠΣ Ξάνθης και… κατοστάρης ο Ορφέας! Η λίστα των σκόρερς των 100+ τερμάτων

Έχει αναδειχτεί πανάξιος πρωταθλητής από την προηγούμενη κιόλας αγωνιστική όμως η ομάδα της Ορφέα Ξάνθης δεν έμεινε μόνο στον τίτλο καθώς στο παιχνίδι με τον Πετεινό χρειαζόταν δύο τέρματα για να φτάσει τα 100 τέρματα, επίτευγμα καθόλου μικρό, με τον πρωταθλητή Ορφέα να πετυχαίνει έξι και να βρίσκεται στα 104 γκολ μετά απο 25 αγωνιστικές!

Η ομάδα του Ορφέα αποτελεί διαχρονικά μια μηχανή παραγωγής γκολ, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνει αυτό, και για όσους θεωρούν μικρό το επίτευγμα φτάνει να σας αναφέρουμε πως οι αντίπαλοι του στα μπαράζ έχουν σημειώσει 48 η πρωταθλήτρια Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου μετά απο 20 αγωνιστικές, στα 73 η Δόξα Προσκυνητών μετά απο 28 παιχνίδια σε κανονική διάρκεια και πλέι όφ, στα 86 ο πρωτοπόρος της ΕΠΣ Καβάλας Αετός Ορφανού και 73 ο Ηρακλής Καβάλας που τον ακολουθεί μετά απο 28 αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως η ομάδα του Ορφέα που βρίσκεται στα 104 τέρματα έχει ακόμη ένα παιχνίδια εντός έδρας με τον Αστέρα Μαγικού για να ολοκληρώσει τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης και να στρέψει εξ’ολοκλήρου την προσοχή της στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, οπού είναι κοινώς γνωστό πως αποτελεί διακαή πόθο όλων στον Ορφέα να επιστρέψει η ομάδα σε Εθνική κατηγορία.

Για να φτάσει σε αυτό το εκπληκτικό επίτευγμα η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή χρειάστηκε να σκοράρουν συνολικά 14 ποδοσφαιριστές της, οι περισσότεροι απο κάθε άλλη ομάδα, αλλά και τέσσερις…αντίπαλοι. Η ομάδα του Ορφέα μετρά συνολικά 100 γκολ απο δικά της πόδια ενώ τέσσερα προήλθαν απο αυτογκόλ αντιπάλων της. Κορυφαίος σκόρερ για τον Ορφέα αλλά και γενικά για το πρωτάθλημα είναι ο Γιάννης Καραγκιόζης με 24 τέρματα, με την ομάδα της Ξάνθης να διαθέτει ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές της με διψήφιο αριθμό τερμάτων, τους Τουγιάλ Μουμίνογλου(16), Λάζαρο Μαυρόπουλο(15), Μάνο Χαραλαμπίδ(11) και με το τέρμα που πέτυχε επί του Άρη Πετεινού ο Χίντ Ιμέρ έφτασε τα 10.

Το πιο ευχάριστο για μια ομάδα που φημίζεται για την παραγωγή παικτών απο την Ακαδημία της το γεγονός πως έχουν σκοράρει και παιδιά που έρχονται απο την Ακαδημία της και θέλουν να γράψουν την δική τους ιστορία με τα χρώματα του Ορφέα όπως οι Ονούρ Καρά Αλή, Χρήστος Κουτσομιχάλης και Νίκος Καλλίδης.

Αναλυτικά οι σκόρερ των 100 τερμάτων του Ορφέα Ξάνθης:

24 γκολ: Γιάννης Καραγκιόζης

16 γκολ: Μουμίνογλου Τουγιάλ

15 γκολ: Λάζαρος Μαυρόπουλος

11 γκολ: Μάνος Χαραλαμπίδης

10 γκολ: Χίντ Ιμέρ

7 γκολ: Παναγιώτης Μυγγίδης

5 γκολ: Νίκος Μόσχος

4 γκολ: Βασιλης Καραγκιόζης

2 γκολ: Χρήστος Λαζαρίδης, Ονούρ Καρά Αλη

1 γκολ: Ερντίντς Χουσείνογλου, Χρήστος Κουτσομιχάλης, Χακή Τζαμπάζ, Νίκος Καλλίδης.