Χωρίς να παίξει επιστρέφει απο την Ονδούρα ο Αλφρέδο Μεχία!

Χωρίς αγωνιστική συμμετοχή επιστρέφει απο την πατρίδα του Ονδούρα ο αμυντικός μέσος του Πανθρακικού Αλφρέδο Μεχία, καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ονδούρας δεν τον χρησιμοποίησε ούτε λεπτό στα δύο παιχνίδια με το Ελ Σαλβαδόρ για τον Α’ όμιλο του προκριματικού ομίλου της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για την ιστορία η ομάδα της Ονδούρας στο πρώτο ματς που έγινε στην πρωτεύουσα του Ελ Σαλβαδόρ το Σαν Σαλβαδόρ και το στάδιο “Cuscatlan” αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2, ενώ στο παιχνίδι που έγινε στην πόλη Σαν Πέδρο της Ονδούρας και το στάδιο “Olímpico Metropolitano” η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε με 2-0.

Να σημειώσουμε πως μετά απο 4 αγωνιστικές η Εθνική ομάδα του Μεχία βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου της ισόβαθμη με την ομάδα του Καναδά στους 4 βαθμούς, με το Μεξικό που έχει 12 να έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου, ενώ το Ελ Σαλβαδόρ που ακολουθεί με 2 έχει και αυτό ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Στην επόμενη αγωνιστική του ομίλου στις 3 Σεπτεμβρίου η Ονδούρα θα υποδεχτεί τον Καναδά, άπαντες όμως στην Ονδούρα σκέφτονται το σπουδαίο φιλικό που ακολουθεί με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής στις 27 Μαΐου.